Етно Магия – събудете състезателния си дух!

Обзе ли ви вече вълнуващо настроение? Кипи ли трескава творческа подготовка?

След представянето на четирите категории на Етно Магия, надяваме се, че сте започнали да обмисляте участието си! С нетърпение очакваме вашите нови, непубликувани авторски модели, вдъхновени от темата за 2014 година.

Както всеки конкурс, и нашия има своите правила. Те не бива да ви плашат, но ще трябва да им обърнете специално внимание. В сайта на Етно Магия – contest.marabu.bg, вече можете да сверите и прочетете всички условия за участие.

Едни от най-важните изисквания, с които задължително трябва да се съобразите, се отнасят до снимките на конкурсните модели.

  • Бижутата трябва да бъдат снимани на бял или сив фон, за да се виждат максимално ясно и точно;
  • Недейте да включвате допълнителни разсейващи елементи и декорации в композицията;
  • Не се допуска дигитална обработка на снимките (освен добавяне на името на автора).
  • Снимките трябва да бъдат изрязани/намалени до размер 800×600 пиксела за снимки с пейзажна ориентация и 450×600 за снимки с портретна ориентация.
  • Не е задължително участниците да направят снимките сами. 

Спазвайки тези условия, ще улесните преценката на публиката и журито.

Полезни съвети за това, как да направите качествени снимки на бижута в домашни условия, можете да прочетете в статията „Как да направим ефектни снимки на бижута в домашни условия?“. В темата Ах, този Фотошоп! във форума на marabu.bg ще откриете инструкции как да изрежете снимка в определен размер и как да промените размера й.

Отново напомняме, че формулярът за участие ще бъде активен от 7 май! Дотогава обмислете добре бижутата, с които ще грабнете публиката и специалното жури. Ако възникнат въпроси, очакваме вашите запитвания на имейл contest@marabu.bg или директно във формата за коментар във Въпроси и отговори :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*