Етно Магия 2014 – наградата на BazArt.bg!

Ако все още не сте обмислили участието си в Етно Магия, настоящата публикация определено ще провокира творческите ви сетива! Надникнете с нас зад завесите на конкурса за 2014 и открийте неустоимите награди, които очакват победителите! 

Използвайте почивните дни, за да се заредите творчески и да се вдъхновите за оригинални и нетрадиционни модели. От 7 май формата за качване на снимки ще бъде отворена за вашите авторски предложения. Помислете как ще интерпретирате любопитната тема и по какъв начин ще омагьосате публиката и журито! Повишете адреналина си, съживете настроението си, не пропускайте уникалните награди и възможности! Днес ще ви разкрием още една невероятна изненада от кухнята на конкурса!

Отправяме огромна благодарност към Евгения Куцарова и екипа на BazArt.bg, които решиха да ни подкрепят в тазгодишното предизвикателство към авторите на ръчно изработените бижута. Любопитната платформа за промотиране на стойностни уникати на български автори работи усърдно в подкрепа на творчеството и ще предостави уникална възможност на един от участниците в Етно Магия! Освен основния награден фонд, осигурен от marabu.bg, екипът на BazArt.bg ще определи свой собствен фаворит. Той ще може да се възползва от напълно безплатно магазинче в сайта на BazArt.bg за период от 6 месеца. С това, обаче, не приключват изненадите – той ще може да се включи със своите творения и в някой от предстоящите „базарти“!

Това е чудесен шанс за всички автори на ръчно изработени бижута, които желаят да наберат популярност в интернет пространството и да превърнат хобито си в малък бизнес. Магазините, публикувани в BazArt.bg, се управляват изцяло от администраторите на сайта. Те държат на личния контакт с регистрираните творци, както и на уникалния стил на платформата. Благодарение на това, клиентите могат лесно и удобно да пазаруват директно от сайта.

Освен с организацията на любопитни „базарти” в уютна атмосфера, от BazArt.bg постоянно ни изненадват с интересни предложения. През май ни очакват още вълнуващи събития, които ще се проведат в рамките на фестивала Zona Cultura Fest (09.05 – 08.06.2014) основно в сградата на „Фабрика за градско изкуство“.

И накрая да се завърнем към конкурса и неговите правила! Още веднъж напомняме за изискванията към снимките, които е задължително да спазвате. Не се притеснявайте да задавате въпросите си в имейл contest@marabu.bg или директно във формата за коментар във Въпроси и отговори :)

Весели, ярки и незабравими празници! :)

 

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*