Марабу арт ателие – творческо предизвикателство с мъниста!

Ателие Марабу, съвместно А+ Gallery на Ангелика Радева, представя на вашето внимание ново интересно предизвикателство, наречено Марабу арт ателие!

Марабу арт ателие са уроци по изкуства, за които подбрахме най-завладяващите периоди от история на изкуството. Арт модулът се състои от четири части. Специално разработени за вас и провеждани веднъж седмично, те ще ви потопят в магичния свят на отминали, но вечни и класически епохи. Заедно с Ангелика Радева ще се разходите в необятния свят на изящните и приложните изкуства, ще усетите основните особености, а след това ще ги интерпретирате по изключително любопитен начин.

В първите две части ще дискутирате темата с вашия водещ артист и ще се насладите на съответния период от историята на изкуството чрез професионално изготвена презентация. Втора и трета част на арт модула са предвидени, за да рисувате по най-известните картини в историята. Ще можете да моделирате и изграждате образ на произведения чрез специално подбраните мъниста от каталога на marabu.bg.

На финала ще притежавате истински шедьовър, картина-бижу, която вие самите сте сътворили! Ще можете да я окачите в дома си и да разкриете таланта си пред вашите близки и приятели. Мислим, че това е хитро намигване и към момичетата, завладени от красотата на мънистата. Курсът може да ви помогне изключително много в изработката на вашите накити. :)

С искрената усмивка и богатите познания на Ангелика, ви обещаваме, че ще бъде интересно и ползотворно! Радваме се, че тя вече е част от преподавателите в Ателие Марабу. Ангелика завършва Национална Художествена Академия в София, специалност Живопис при проф. Андрей Даниел. Има многобройни участия в изложби и конкурси в България и Европа. Понастоящем, тя е част от екипа на A+ Gallery. Това е едно ново алтернативно пространство за изкуство и култура, където малки и големи имат възможност да обогатяват своя свят. Целта е да насърчава български артисти, работещи в сферата на съвременното изкуство, да представят своите творби пред широката публика. А+ обогатява, разнообразява и оцветява културния живот на София, като представя експозиции, скулптури, инсталации и различни видове изкуства, специално създадени, поставени и курирани за пространството на галерията.

   

Каним ви да усетите вълшебната атмосфера, съчетаваща историята на изкуството с приказната светлина на мъниста, вградени в картина!

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу, Любопитно. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*