Разкажи за любимото си бижу и аз ще определя твоя характер!

Бижутата са като дрехите. Като музиката. Като колите. Чрез тях лесно можете да определите характера на момичето, което стои насреща ви. Може да не успеете да отгатнете мислите и чувствата й, но ще знаете как е предразположена към света и как възприема околните. Не вярвате? Е, да хвърлим поглед нататък…

Винаги отворена към новото

Предпочитанието към гердани с кръгли елементи или друго бижу с кръгли отворени форми в дизайна, подсказва за хора със свободомислещ нрав, търсещи нови неща и преживявания. Голямото колие символизира закачлив и весел характер. Избирайки цветни и огромни пръстени и обици, момичетата знаят, че околните ще усетят приключенския им характер и любовта към забавленията. Вериги и шипове изразяват бунтарски дух, експерименталност в живота и независимост от граници. Лъскави бижута показват колко удобно се чувства една жена в кожата си и колко много обича да изразява мнението си. Изисква се огромен кураж да е уверена и спокойна, знаейки че ще бъде анализирана и оценявана от привлечените погледи. Носенето на едри, висящи обици изразява женственост, сексапил и дълбока чувственост.

Костюмна, винтидж или изящна

Костюмните бижута, съпровождащи модерните за момента тоалети, понякога са мимолетни и бързо отминаващи. Те са предпочитани от момичетата, които обожават да експериментират и да сменят визията си всеки сезон. За тях думата ангажимент не съществува. Не ни разбирайте погрешно – това не означава, че те са несериозни, а по-скоро са търсещи себе си непрестанно и жадуващи да опитват от новите неща. Жените, които обичат изящната бижутерия, са реалисти, с рационално мислене, уверени и елегантни. Те знаят какво искат и как да го получат. От друга страна, момичетата, предпочитащи ретро или винтидж бижута са артистични, романтични, женствени, тихи, изискани и дори сантиментални. Когато нещо наистина им допада, са способни да показват възхищението си шумно и искрено.

Тя е на точното място

Изборът на дизайнерско бижу говори за силна заинтересованост от общественото положение и стил. Авторските модели най-добре подчертават твърдия характер, без да е натрапчиво и неприятно. Класически перли, макар и традиционен избор, винаги говорят за етикет и вкус, елегантен маниер, благородност и финес. Ако цветовете на бижутата, които е подбрала една дама, съвпадат с тези на обувките, аксесоарите или тоалета й, то значи тя е организирана, а вкъщи е добра домакиня. Оскъден, семпъл избор на бижута или предпочитание единствено към пръстени, означава, тя е умна, здравомислеща и земна.

Тя винаги мечтае

Има момичета, които предпочитат да носят бижу, свързано със сърцето, притежаващо силно сантиментална стойност. Гравиран подарък от любим близък или наследствено бижу – те отразяват отдаденост, смелост в изразяването на чувствата, самостоятелност, дълбока приятелска връзка и непрестанна грижа към близките.

Тя е земна и истинска

Бижута с естествени камъни, рециклирани материали и морски стъкълца, значат, че тя е истински природолюбител! Освен, че цени красотата на естествените материали,  подсказва, че е организиран и спретнат човек, с ясно разбиране за света. Независимо дали става дума за работа, хоби или домашен ред, уменията, които притежава са високо ценени.

Мотиви! Каква е тя?

Мотиви, изобразяващи животни и спортни аксесоари, подсказват за момичета с енергичен и забързан начин на живот, но в никакъв случай не отказващи се от личния си стил. Освен това подсказва склонност към привързаност, любвеобвилност, отдаденост към работа, хоби и любими хора. Религиозни и етнически символи означават искреност, лоялност, уважение и идеализъм.

И запомнете! Независимо коя и каква е тя, всяка жена притежава уникалност и безспорно заслужава вниманието на околните. Любимото й бижу само добавя капка индивидуалност и подчертава нейните способности и характер. Вие как мислите? Споделете ни в коментар :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Любопитно. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*