Магазинче за бижута – или как да продаваме своите ръчно изработени бижута в България – II

Преди броени дни, цветната идея BazArt.bg навърши една година! Попадайки в сайта, вие се озовавате в истинска съкровищница за ръчно изработени творения. Екипът на BazArt.bg го характеризира, като цялостна платформа за промотиране на стойностни уникати на български автори. Онлайн магазинът предоставя възможност за изява и улеснява процеса на пазаруване. Концепцията за подкрепа на творчеството завършва с организацията на любопитни „базарти” в уютна атмосфера. Вижте в настоящата ни статия какво още можете да откриете в креативния сайт.

Страхотната идея на Евгения Куцарова и екипа й се ражда преди година, след което през месец март фейсбук страницата BazArt.bg набра пълна скорст, а през септември стартира и сайта www.bazart.bg. Магазините, публикувани в BazArt.bg, се управляват изцяло от администраторите на сайта. Те държат на личния контакт с регистрираните творци, както и на уникалния стил на платформата. Благодарение на това, клиентите могат лесно и удобно да пазаруват директно от сайта. Предимството, за разлика от всички останали подобни сайтове, е че могат да селектират творения на различни автори. Не е необходимо сами да се свързвате с автора и да уточнявате подробности  за желания продукт. Единственото, което трябва да направите, е да добавите в кошницата избраните артикули. След това, с няколко клика и последователно приети стъпки, поръчката е завършена. Може да се плаща, както с наложен платеж (на куриера при доставка), така и с кредитна карта или с PayPal. Регистрирането на клиентски профил ще ви помогне да пазарувате по-бързо, да получавате допълнителна информация за продуктите и да разглеждате хронологията на вашите поръчки. Самите заявки се осъществяват от съответните автори. Тъй като те се намират в различни градове на България, е възможно да бъдат доставени с отделни пратки.

   

BazArt.bg е изцяло преведен на английски език и съответно предоставя чудесна възможност за поръчки и от чужбина. В сайта можете да търсите артикули по категория – аксесоари, бижута, дрехи, идеи за подарък, коледни красоти, чанти. Другият начин е да разглеждате продуктите на всеки автор в отделна страница. Творците нямат лични профили, но всеки от продуктите съдържа името на магазина, подробно описание за изработката му, наличност, възможност за коментар, ревю и оценка. Регистрираните магазинчета в сайта са над 50, а екипът е отворен за нови предложения! Действайте смело – свържете се с тях на pr@bazart.bg или чрез фейсбук страницата им! Спретнете качествени, описателни и атрактивни снимки на продуктите си и се представете по оригинален и неповторим начин.

   

Една от дейностите на BazArt.bg, която нашият екип обожава, са вече традиционно организираните „базарти”. Регулярно, поне веднъж на месец, в различни столични арт пространства, избрани автори от сайта представят своите ръчно изработени творения. В уютната атмосфера на занаятчийските базари, можете да изберете подарък, да си купите уникален предмет или просто да съберете вдъхновение и да се запознаете с творците. В рамките на една година се състояха над 15 прекрасни базарти. Освен това, екипът пое организацията на частта Handmade в три фестивала – Vola Open Air, Balkan Station и Chill Station Platform 5.

Във фейсбук страницата на сайта можете да намерите информация за предстоящи събития. Тук е мястото да споменем, че BazArt.bg работи в подкрепа на фондацията И АЗ МОГА, която помага на деца със специални нужди. Заповядайте на следващия базарт – ще можете да подкрепите кампанията, като закупите продукт от щанда на I Can Too. Ако желаете да се включите като участник, ще трябва да се свържете отново лично с Евгения Куцарова и екипа на BazArt.bg. Подборът на авторите е според стила, вида и качеството на творенията. Естествено, тези, които изберат платено участие се канят с предимство на „базартите“.

Отскоро BazArt.bg стартира и нова инициатива за промотиране на малки арт магазинчета, галерии, ателиета и творци. В блога на сайта ще откриете увлекателни текстове, представящи личните вълнуващи истории на Шарено, Арт.Е!, Лидико, Euphoria Shop, Otto Eco Toys и други.

Екипът подхожда с искрен ентусиазъм, за да бъде в помощ на авторите и клиентите, така че не ги подминавайте. Действайте! Вече е толкова лесно да покажете себе си и своите бижута в България и света. Очакваме в коментар да оставите и други изпитани и спечелили доверието ви сайтове, онлайн галерии и магазини, достъпни за дизайнери и творци.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Моето хоби ООД. Запазете постоянна връзка.

2 Responses to Магазинче за бижута – или как да продаваме своите ръчно изработени бижута в България – II

  1. Pingback: Етно Магия 2014 – наградата на BazArt.bg! | Marabu.bg блог

  2. Здравейте,
    за пръв път попадам на Вашия сайт и съм силно впечатлена. Аз също се занимавам с ръчна изработка на изделия от щраусови яйца, така, че темата на сайта Ви е много близка до моите интереси. Желая Ви успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*