Ново в Ателие Марабу! Мини-курс Полимерна глина – Първи стъпки

Искате ли да се научите да изработвате сами мъниста, бижута и аксесоари от полимерна глина FIMO? Присъединете се към новия мини-курс на Ателие Марабу през януари и февруари!

Ново в Ателие Марабу: мини-курс за дизайн и изработка на бижута от полимерна глина!

Курсът се състои от 4 части и ще се проведе в 2 съботи през януари/февруари:
1. Основни форми и цветове при работа с полимерна глина– 14.01.12 г. – 10 и 30 часа
2. Техника за постигане на мраморен ефект – 14.01.12 г. – 13 и 30 часа
Предвидена е 30-минутина кафе-пауза между двата урока.
3. Спирална техника за работа с полимерна глина – 04.02.12 г. – 10 и 30 часа
4. Техника за постигане на ефект Милефиори – 04.02.12 г. – 13 и 30 часа

Уроците в курса са подбрани специално за да усвоите лесно и бързо основните техники за работа с полимерна глина, без значение дали имате опит с рабоата с този материал или с изработката на бижута изобщо. (По традиция обучението е безплатно, заплащат се само използваните материали.) Цена на курса – 100 лв. (25 лв за всеки от уроците) Цената включва всички необходими за курса материали, а изработените по време на уроците бижута, разбира се, остават за вас. Освен това, след края на курса инструментите, използвани за работа по време на уроците, на обща стойност повече от 20 лв. остават за вас. За записвания: изпратете на workshop@marabu.bg своето име, телефон за контакт и заглавие на курса/урока, който искате да посетите.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу. Запазете постоянна връзка.

8 Responses to Ново в Ателие Марабу! Мини-курс Полимерна глина – Първи стъпки

 1. Краси Деветакова says:

  ЗДРАВЕЙТЕ! БИХ ИСКАЛА ДА СЕ ЗАПИША ЗА КУРСОВЕТЕ ПО ПОЛИМЕРНА ГЛИНА НА 14.01.2012 И 4.02.2012. БИХ ИСКАЛА ДА НАУЧА ПРЕДВАРИТЕЛНО И ЦЕНАТА.
  АКО ИМА МЕСТА, БИХ ИСКАЛА ДА СЕ ЗАПИША И НА 28.01.2012 ОТ 13:30 ЗА ОБУЧЕНИЕТО ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ОБЕЦИ.
  ПОЗДРАВИ

  • marabu says:

   Здравейте, Краси! Информацията за курса е обновена с цените. Моля, пишете на workshop@marabu.bg за да се запишете, както и за да получите информация за урока за изработка на обици.

 2. Pingback: Под лупа – полимерна глина I: История и факти | Marabu.bg блог

 3. ивелина says:

  Здравейте ,
  За Варна ще имали курс -полимерна глина …

 4. Евдокия Върбанова says:

  Здравейте ,вчера за първи път видях бижута изработени от полимерна глина и останах очарована .Искам да се науча да работя с нея и всичко което е необходимо за пол. глина .Моля насочете ме къде мога да отида на курс и кога .Аз съм от провинцията и най-близкия ми голям град е Пловдив,по възможност ако има там курсове ,ще ми е най-удобно .

  • marabu says:

   Здравейте!
   За съжаление не можем да ви упътим за подходящи курсове в Пловдив.
   Такъв провеждаме като мини-курс в нашето училище Ателие Марабу http://www.ateliemarabu.com/signup.php?cat=4&id=67. Уроците ни се състоят в съботните или неделни дни, така че да е удобно и за пътуващи. Ако желаете следете програмата ни в сайта на училището и фейсбук, където редовно публикуваме новини.
   Във форума ни има подходяща тема Полимеризация, която може да ви е полезна – http://forum.marabu.bg/viewtopic.php?f=27&t=174. Ако възникнат въпроси, ще се радваме да помогнем. :)

 5. Биляна Самаринова says:

  Здравейте,аз искам да попитам има ли такива курсове в момента?Ако няма скоро ще има ли и къде?

  • marabu says:

   Здравей! Питаш точно на време :) Съвсем скоро ще има мини-курс Полимерна глина модул 1 – на 10 ноември. Ето линк към сайта на училището ни, където ще намериш подробна информация за включените техники – http://www.ateliemarabu.com/signup.php?cat=4&id=90
   През декември и януари ще проведем съответно Модул2 и Модул 3. В календара са нанесени датите на уроците ни – http://www.ateliemarabu.com/calendar.php?
   m=12&y=2012
   Очакваме те ! :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*