На Горния рафт…ви представя Martcela Jewels!

4-na-gornia-raft-vi-predstavia-maria-tsarkova

Във второто издание на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари На горния рафт ще можете да поздравите и Мария Църкова. Познаваме я от края на 2010 година. Още тогава тя ни впечатли с последователност и силен ентусиазъм, с огромен хъс, новаторски идеи и прецизно изработени колекции от бижута. Най-хубавото е, че постоянно вдига летвата пред себе си и вече много хора познават творчеството й под марката MartcelaJewels.

bazar-za-bijuta-aksesoari-martcela-jewels-smola-3

„Казвам се Мария Църкова и съм от Плевен. Загубих представа преди колко време беше началото на моето творчество – някъде преди седем години, точно по това време на годината, когато станах една от първите ученички в школата на Марабу.

bazar-za-bijuta-aksesoari-martcela-jewels-smola

През годините работех с различни материали и техники и досега не спирам да експериментирам… Просто не се сдържам да не опитвам нови неща, защото светът на приложната бижутерия е необятен. Харесвам и използвам разнообразни материали, но оставам вярна на епоксидната смола.
bazar-za-bijuta-aksesoari-martcela-jewels-smola-4

Творчеството за мен е магия, пренасяш се в друг свят, твоя свят и резултатите са прекрасни! Това, което правя, ми доставя удоволствие. Обичам, когато клиентите са доволни от мен.

martcela-jewels

Във времето човек се научава на много неща, свързани с работата му. Разбрах, че понякога трябва да си малко комерсиален, за да оцелееш, но е необходимо винаги да пречупваш нещата през своя поглед. А ако нещо те измъчва – започни отново да  правиш това, което на теб ти харесва. За всяко бижу си има точния човек.“

Организирайте си топла есенна разходка в един от най-красивите райони на град София и посетете специализирания базар за ръчно изработени бижута и аксесоари На горния рафт! Заповядайте на 7 и 8 октомври в Централен дом на архитекта на ул. Кракра 11!

Благодарим на отзивчивите екипи на Peika.bg и TaxiMe, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!

peika_bg       TaxiMe_logo_front_stroke (1) (1)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*