Победителите в конкурс Отпразнувай своя стил с партньор SWAROVSKI ELEMENTS вече са известни!

Приключи специалният конкурс на Marabu.bg с партньори SWAROVSKI ELEMENTS и списание www.az-jenata.bg и вече спокойно можем да поздравим участниците в конкурса за прекрасните празнични бижута, и разбира се – да разгледаме творенията на победителите в конкурса!

Специалното жури с председател София Борисова, дизайнер на модна къща Романтика и членове Илияна Атанасова-Беличенова, мениджър ключови клиенти на SWAROVSKI ELEMENTS за България, Сърбия и Македония и Владислава Предова-Стайкова, управител на Marabu.bg определи наградите в четирите категории за различни техники за изработка на бижута:

1. Работа с тел: Победителят в тази категория – Кръстинка Асенова (TINE) с комплект Пролет в лилаво ще получи ваучер за пазаруване от Marabu.bg на стойност 50 лв.

Пролет в лилаво от Кръстинка Асенова

2. Смесени и нестандартни техники: Наградата – ваучер за пазаруване от Marabu.bg на стойност 50 лв. – отива при Мария Църкова (martcela) и бижуто Вълшебна нощ.

Вълшебна нощ от Мария Църкова

3. Плетене – в тази категория журито определи двама победители, които ще получат ваучер за пазаруване от Marabu.bg на стойност 25 лв. – Ралица Цветанова (toffee_) с бижуто Разкош и Мариана Георгиева-Атанасова (Puhi1962) с колие Елизабет.

Разкош от Ралица Цветанова

Елизабет от Мариана Георгиева-Атанасова

4. Низане:  и тази категория може да се похвали с двама победители, които ще получат ваучер за пазаруване от Marabu.bg на стойност 25 лв. – Йорданка Христова (dani_kleopatra) с Гривната на Пепеляшка и Катя Киркова-Петрова (kati) със своето колие Цветя и сълзи от щастие.

Гривната на Пепеляшка от Йорданка Христова

Цветя и сълзи от щастие от Катя Киркова-Петрова

Потребителите във форума на Marabu.bg дадоха най-висока оценка за бижуто The Butterfly Effect на Елеонора Захариева (Elinor) – пълен брой от 10 точки! Елеонора ще получи ваучер за пазаруване от Marabu.bg на стойност 30 лв.

The Butterfly Effect от Елеонора Захариева

Гласуването във Фейсбук печели Ивана Трайковска със своето бижу Sea Flower и 29 харесвания.

Sea flower от Ивана Трайковска

Честито на всички победители в конкурса!

По традиция всички участници в конкурса ще получат специален подарък – ваучер за 15% намаление при пазаруване в Marabu.bg с валидност 1 месец, а наградите ще бъдат връчени от представители на журито на специално DIY парти в офиса на Marabu.bg!

Каним всички участници в конкурса и неделния уъркшоп на Marabu.bg в нашия офис в неделя, 01.05. 2011 г. от 11 до 13 часа. Носете свои започнати, недовършени, готови или дори само скицирани бижута за да получите съвет или похвала и да се позабавляваме докато творим заедно!

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*