ПОЕТИЧНА КРАСОТА – големи награди и много изненади!

Още малко любопитна информация около уникалния ни конкурс за ръчно изработени бижута! Настройте се на романтична вълна и участвайте с оригинални и вдъхновяващи бижута! Така ще бъдете част и от единствения по рода си фестивал в областта на дизайна – Sofia Design Week!

Това е конкурсът, в който всички печелят! Подготвили сме ви огромни награди и много изненади! Всеки участвал ще бъде поощрен със специална изненада! Включете се в незабравимото преживяване! Конкурсът, като част от събитието – Sofia Design Week, е неповторим шанс за изява на всеки автор. Покажете себе си и своите бижута по време на самия фестивал, в центъра на град София!

До 8 май ще можете да изпращате вашите предложения. От 9 май всеки регистрирал се на contest.marabu.bg ще има правото да гласува за своя фаворит. Дори и да не сте автори на бижута и участници в конкурса, ще можете да дадете гласа си за творенията, които ви допадат най-много!

Дванадесетте бижута, номинирани от вас, ще бъдат изложени в работилницата на Ателие Марабу в рамките на Sofia Design Week от 1 до 8 юни.

От дванадесетте полуфиналисти звездното ни жури ще отсее трите най-впечатляващи бижута. Техните автори ще получат големите ни награди! А това са:

1. Първа награда – 300 лв.

2. Втора награда – 200 лв.

3. Трета награда – 100 лв.

ВСЕКИ участник ще получи специална награда – ваучер за 10 % намаление при пазаруване в Marabu.bg с валидност 1 месец. Очакват ви и още много други изненади.

*Наградите са ваучери за покупка на продукти по избор от най-големия онлайн магазин за мъниста и аксесоари за бижута Marabu.bg и не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Посетете специалното ни приложение contest.marabu.bg, за да видите първите бижута и самите правила! Успех!

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*