Есенни багри и настроение с „На горния рафт“ и Curly Berry Art!

na-gornia-raft-predstavia

Ред е на едно къдрокосо, чаровно момиче. Творчеството и носи истинско удоволствие, оставила е въображението си да полети, а удоволетворението е кратко, за да разкрие нови хоризанти и възможност да крачи напред :) .Следващата ни среща е със Стойка Драгиева, автор на бижутата с марка Curly Berry Art!

  1. Представи се :). Какво трябва да знаем за теб и марката бижута, които изработваш?

Творец, вдъхновен от природата, изгревите, уединението и нежеланието да работи в офис :) Иначе, казвам се Стойка.

1

  1. Кога усети, че творчеството е твоето призвание?

Още като дете, различни случки загатваха, че творчеството е важна част от живота ми. Тези усещания обаче, все се притъпяваха от поредните безсмислени стремежи, с които бягах от моята автентичност. Сега, макар и като хоби, върнах творчеството в живота си.

4

  1. Къде намираш вдъхновение?

В парадокса – в уединението и в разговорите с хората, които ценят моите творения.

  1. Какво те кара да се усмихваш :) , позитивен човек ли си?

Малките неща – охлювът пълзящ по росните листа, птичката кацнала на перваза ми, скитникът, който поздравява всеки със „здравей, Любов“, изгряващото слънце, което се издига като дирижабъл над морето…всеки ден, изпълнен с толкова малко неща.

3

2

  1. Какво те прави щастлив?

Същите онези малки неща…, всеки ден, изпълнен с тях, всяка трудност, която ми дава сила и тласък, удовлетворение и удивление от това, колко много мога да постигам.

  1. Влияеш ли се от модните тенденции или бижутата са твоят начин да
    изразиш себе си и естетиката,която те води?

Бижутата ми са израз на моя емоционален свят в този момент. Те цъфтят и се усмихват заедно с мен,  променят формите, цветовете и излъчването си спрямо моя вътрешен свят и фината вибрация, която поемам от срещите с дамите, които ценят моето творчество.

5

  1. Какво да очакваме от теб „На горния рафт„?

Серията пеперудени крила, обагрени в цялото вълшебство на есента – златисто, медно, бежово, пастелно зелено и богата комбинация от всички тези цветове.

Дните се нижат и всеки от тях е стъпка към нашата слънчева, есенна, цветна среща! Очакваме ви на 1 и 2 октомври 2022 година в градината зад Националната библиотека!

Заповядайте!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*