Есенни срещи с Миро Петров!

bulgarianphotographerinshadow-2

За приятното настроение и музикалното оформление на базара ще се погрижи Миро Петров. Парчетата, които е подготвил специално за нас, са страхотни, живи, наситени с нюанси и вдъхновение! Благодарим ти от сърце! :)
Повече за него, вижте в следващите редове…

Миро има две големи страсти, които обгрижва с много професионализъм, старание и любов. Едната, както става ясно, е музиката, а другата – фотографията.

bulgarianphotographerinshadow-6

Първата води дори до създаването на любителско радио, а втората – втората те кара да се замислиш за малките и за големите неща, за тук и сега, за реалността и извън нея :)

bulgarianphotographerinshadow

И тъй като темата е музикална, с радост ще споделим за последния му проект, който запълва всяка негова свободна минута. https://bruchma.caster.fm е адресът, на който ще откриете радио Бръчма.

bulgarianphotographerinshadow-4

Джаз, фънк, реге, соул, забравените неща на „Балкантон“, които достигат до нас чрез грамофонни плочи, колекционирани от Миро – всичко това можете да чуете, ако си пуснете радиото. Стилове, които имат дух, на които рядко се обръща внимание от комерсиалните радиа, музика, в която ще потънете. :)

bulgarianphotographerinshadow-1

Повече за проекта можете да чуете и в краткото интервю на Миро с Христина Димитрова от радио Шумен, тук: https://bnr.bg/shumen/post/101265216/radio-brachma.

bulgarianphotographerinshadow-5

Меломан и артист, с огромен опит като диджей, Миро наистина впечатлява с подбора на песни. А ако са ви допаднали и неговите фотографии, последвайте профила му в инстаграм @bulgarianphotographerinshadow и галерията му в https://500px.com/.
Приятно слушане и разглеждане! :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*