Marabu.bg навършва 12 години! Открий 12-те продукта и спечели…

Promo_22_w04-igra-615

Приятели! На 1 февруари навършваме цели 12 години! Благодарим ви от сърце, че ни подкрепяте вече повече от десетилетие. Благодарим за доверието и мотивацията да продължаваме напред. Вашите търсения, запитвания и желания са силата, която ни тласка към нови цели и стремежи и ни носи истинско удоволетворение. За да се отблагодарим подобаващо, подготвихме 12 дневен маратон с различни празнични отстъпки! Той вече тече с пълна сила! И все пак, изненадите не свършват до тук! За да бъде още по-вълнуващо, замислихме интересна игра, а трима от вас ще имат шанса да спечелят награди от marabu.bg.

Продължете четенето, за да разберете условията на играта…

  • Отворете нашия онлайн магазин за мъниста marabu.bg;
  • Към снимките на 12 продукта от различни категории в сайта сме добавили цифри от 1 до 12.  Трябва да откриете всички, за да можете да се включите в играта. Звучи трудно, но всъщност не е – необходимо е да разглеждате подред, а и самите цифри са като златисти балончета и ще се забелязват лесно. Малка подсказка – част от продуктите са в категория Аксесоари, има вид яспис, естествени камъни в огнена гама, също от любимите ви стъклени мъниста.
  • Срок за участие – до 12:00 часа на 2-ри февруари;
  • Верните отговори можете да ни изпращате на имейл marabu@marabu.bg или в съобщение в страницата ни във фейсбук тук. Събирайте отделните снимки и ги прикачете или просто копирайте имената на продуктите.
  • На 2-ри февруари, следобед, с жребий ще изтеглим тримата печеливши.
  • А наградите? Най-важната част :) Големият победител ще спечели целия комплект от 12 продукта, отбелязани с цифри, на стойност 33 лева. Така сме ги подбрали, че да можете да имате всичко необходимо да направите колие или гривна. След това ще очакваме с радост да ни споделите идеите си! Също така, ще изтеглим и две поощрителни награди – ваучери за пазаруване в marabu.bg на стойност 15 лева.

???? Освен играта, до 8 февруари в нашия сайт ще бъде празнично! Всички продукти ще бъдат с отстъпка от 12%. Освен това, ще продължим и с изкушаващи допълнителни отстъпки на нашите най-продавани мъниста!

???? Следете ни в категория Промоции.

????  С нетърпение очакваме отговорите ви! Следете ни във фейсбук страницата ни, ще публикуваме и насочващи вниманието ви подсказки.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу, Любопитно, Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*