На горния рафт попита Omaya!

na-gornia-raft-predstavia-OmayaНа горния рафт ще ви срещне за втори път с нежните бижута Omaya. Марина Симеонова отново ще ни накара да се почувстваме по-естествени и по-близо до природата. Евкалиптови шушулки, морско стъкло, естествени перли, мидички, претворени в съвсем нови омайничета, пъстри и златни като есента. :)

  1. Как се роди идеята и кой стои зад марката бижута?

Omaya съществува вече почти 10 години. Започна като хоби, но постепенно измести ангажиментите ми като графичен дизайнер, появи се нуждата от още ръце и днес в направата на любимите омайничета се включва активно мъжа ми, а понякога и трите ни момчета.

na-gornia-raft-predstavia-Omaya-1

  1. С какви трудности се сблъскваш в процеса на работа?

Най-трудно, за мен, е да намеря нишката на мислите си в хаоса от материали и идеи. Всеки автор знае колко важно е организирането на работното пространство, а още по-трудно е поддържането му в ред. Преди, работата ми се съдържаше в един лаптоп, а сега в хиляди чекмедженца, кутийки и органайзери.

na-gornia-raft-predstavia-Omaya-4

  1. Кое те вдъхновява?

Най-голямото ми вдъхновение идва от природата и безкрайното й разнобразие на форми, материали и цветове. Колкото повече работя с тях, толкова повече потъвам на дълбоко в нейните тайни и съвършенство. В забързания градски живот рядко имаме възможност да се докоснем до нещо толкова важно за нас, радвам се, че работата ми дава възможност непрекъснато да общувам с Природата и да се зареждам от нейната енергия.

na-gornia-raft-predstavia-Omaya-3

  1. Обичаш ли да носиш бижута и как ги подбираш?

Обичам бижута, макар живота ми да не позволява много често да ги нося. И колкото и да е странно продължавам да си купувам от други автори, защото всъщност, така вземам със себе си частица от тяхното вдъхновение и позитивна енергия.

na-gornia-raft-predstavia-Omaya-5

  1. Подготвяш ли специална колекция за базара?

През този сезон съм омагьосана от ярките цветове и златисто-медните и перлени отблясъци. Едно леко меланхолично, сладостно усещане за циганско лято и златна есен… всичко това ще намерите в новата ми колеция, която ще представя „На горния рафт“!

na-gornia-raft-predstavia-Omaya-2

Ако идвате от далеч в дните на базара, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Благодарим на отзивчивите екипи на Peika.bg и TaxiMe, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!

peika_bg

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*