На Горния рафт ви представя Gargorock!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-gargorock-1Дните се изнизват и ни приближават към третото издание на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари На горния рафт. И тази година ще имаме удоволствието да ви срещнем с марката Gargorock.

Зад нея стоят Драгомир Аврамов и неговите красиви, изпълнени с настроение и предизвикващи усмивка бижута от сребро.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-gargorock-2

Модерен, минималистичен дизайн, сладки и привлекателни животинки и цветенца, всичко е  изработено прецизно, с внимание към детайла и заслужава да бъде видяно.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-gargorock-3

Ето краткия, но много личен разказ на Драго:

„Работата ми ме кара да се чувствам много щастлив. Веселите усмивки и забавните коментари на клиентите ме зареждат с енергия и идеи за нови, закачливи творения. Движеща сила за мен е забавната, анимационна страна на живота, която се опитвам да претворя в изделията си.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-gargorock-4

Веднъж един приятел, дошъл на гости в ателието ми, сподели: „Гледай ти, с какви груби инструменти, какви фини неща се получават!“. Малко хора, виждайки разхвърляните на масата чук, трион, пили и шкурки, могат да си представят крайния резултат, излизащ от ръцете ти и красотата на обработеното сребро. Процесът е бавен, не винаги приятен, но крайният резултат – красивото бижу, блясъка в очите, емоцията не могат да се заменят.

Заповядайте на 6 и 7 Октомври в Централен Военен клубНа горния рафт ще ви усмихне, ще ви срещне с вдъхновяващи творци и ще ви предложи невероятна селекция от бижута :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*