На Горния рафт представя Pollyline Studio!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-pollyline-studio-1Следващата авторка, присъединила се към специализирания базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ е Поли Сергеева с марката Pollyline Studio! Чаровна, слънчева, усмихната, заредена с енергия и въображение, такава е за нас Поли, познаваме я от години, следим развитието й и се радваме на нейните творчески успехи :)

Харизматична, с непокорни къдрици, в началото Поли изпробва десетки техники, докосва се до различни материали, търсейки своя. Архитект по професия, творец по призвание, Поли успя да открие това, което да я открои като автор.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-pollyline-studio-3

С риск да повторим някои неща, представяме отново вдзъхновяващата й история:

„Отправна точка за Pollyline Studio се оказа една… мъничка гайка. Нежното, студено шестограмче дава усещането, че е прекалено съвършено, за да го оставя настрани и да не последвам дългата пътека от идеи, които ми хрумват за него.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-pollyline-studio-2

С ентусиазъм, мечти, много упорита работа, с успехи (и немалко спънки), следвам линията през годините, поставям пред себе си предизвикателства и се надявам те да предизвикат блясък в очите на околните.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-pollyline-studio-4

Срещите и усмивките ме зареждат, отприщват нови идеи, които са поредната спирка в моето пътешествие в необятния свят на ръчно изработените бижута.“

Очакваме ви на 6 и 7 октомври, заедно с невероятните автори, в Централен Военен Клуб на бул. Цар Освободител №7!
Ако идвате от далеч, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*