„На горния рафт“: Палитри, албуми, вдъхновения и Жар Арт Студио!

na-gornia-raft-predstavia-640Открити, чаровни, влюбени в творчеството, наслаждаващи се на възможността да предизвикват себе си създавайки, а бижутата им са събрали палитра от цветове. Да, предстои ни среща с творците на Жар Арт Студио!

„Ние сме Диди и Тео Опренови, творците на Жар Арт Студио. Изкуството винаги е присъствало не само в семейството, но и в рода ни – музиканти, художници, сръчни приложници, хора, пълни с идеи, изработвали с ръцете си какво ли не, за да зарадват близките си.

na-gornia-raft-predstavia-640-1

Нашият материал е стъклото. Той може да поднесе изненада винаги, работата с него приемаме като приключение, всяка пещ отваряме с трепет и очакване. А до завършване на крайното изделие се крие още много творчество и възможни избори, за да бъде постигнат резултат, който да радва окото и душата.

Обичаме да експериментираме, да даваме най-доброто от себе си и да създаваме нови творения. Всеки от нас има своята област на работа, но някак се допълваме, а някои от изделията изработваме съвместно, като всеки прави това, в което е силен. Вдъхновено работим както с ново художествено цветно стъкло, така и с остаряло стъкло с минало, което, с идеите си, съживяваме за нов живот. Даваме най-доброто от себе си, влагаме сърцето си в това, което правим,за да създаваме нови творения, но ценим и съветите на нашите клиенти.

na-gornia-raft-predstavia-640-2

Палитрите и разнообразните съчетания, които цветното стъкло предлага правят настъпването на всеки сезон и колекция уникални, свежи и неповторими. В някои от съчетанията на стъкло и метали, както и в наслагванията на различни пластове и техники, човек може да съзре и разпознае цяла вселена дори в малкия пръстен, колие, или обеца. Всяка картина, всяко бижу разказват история.

„На горния рафт”, студиото ни ще представи уникални бижута с много блясък и настроение :).”

Разположени сме в сърцето на града, в красивата зала на Централен дом на архитекта на ул. „Кракра“ 11 и ви очакваме, за да срещнем заедно есента с изящните творения на талантливите ни автори!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*