На горния рафт ви среща с Диди и Тео Опренови!

na-gornia-raft-predstavia-jar-art-5

За следващия творчески тандем щастието е да правиш това, което обичаш и именно с него да успееш да зарадваш някой друг, да обгрижиш и да подариш усмивка. Те работят с жар, отдаденост, ентусиазъм и внимание към детайла! Това са Диди и Тео от студио Жар Арт! Познати на мнозина със своите очарователни творби, тази пролет те ще бъдат за първи път На горния рафт. :)

  1. Представи се :)

Ние сме Диди и Тео Опренови, творците на студио Жар Арт.

  1. Кои твои черти те характеризират най-добре?

Диди – жизнерадост, постоянство, всеотдайност, идейна и прецизна.

Тео – действеност, предприемчивост, прецизност, усърдие, ентусиазъм.

na-gornia-raft-predstavia-jar-art-4

  1. Кой е изборът, променил живота ти?

Изборът ни да вярваме в Бог, в доброто начало, да се доверяваме на хората, дори това да изглежда на пръв поглед наивно, не спира да носи радост и удовлетворение в ежедневието ни.

  1. На какво те научи изминалата година?

Научихме се на търпение, на това да търсим и да намираме наслада дори и в малките и незначителни неща, да ценим здравето и семейството си още повече.

na-gornia-raft-predstavia-jar-art-2

  1. Предстои базар. Как развиваш идеята си от вдъхновение до пълна колекция? Кое в работата ти доставя удоволствие и кое правиш с нежелание? Как разпределяш времето си?

Обичаме да експериментираме, да даваме най-доброто от себе си и да създаваме нови творения. Стъклото е материал, който може да те изненада, затова всяка нова идея изисква опити и тестове, както и нагаждане спрямо пещта, в която всяко изделие се топи, за да бъде постигнат резултат, който да радва окото и душата. Този процес приемаме като приключение, всяка стопена пещ отваряме с трепет и очакване. До завършване на крайното, готово изделие има още много работа, крие се още много творчество и възможни избори, които да бъдат направени.

na-gornia-raft-predstavia-jar-art

Разпределението на времето винаги е предизвикателство, когато животът ти е пълен.

Единият от нас, рутинни и еднакви неща прави с нежелание, за сметка на това другият ги прави с удоволствие. Така разпределяме детайлните дейности според силните страни на всеки.

na-gornia-raft-predstavia-jar-art-1

  1. Влияе ли преживяното от теб на творчеството ти?

Да, разбира се. Съчетанията на цветове, които влагаме в стъклените листове и пластове е или отражение на нещо преживяно или търсене и копнеж по нещо желано. Всяка частица стъкло е на мястото си по предназначение. Всяка картина, всяко бижу разказват история.

  1. Как настъпващият сезон „влиза” в колекцията?

Палитрите и разнообразните съчетания, които цветното стъкло предлага, правят настъпването на всеки сезон и колекция уникални, свежи и неповторими.

na-gornia-raft-predstavia-jar-art-3

  1. Какво е щастието за теб?

Когато правиш това, което обичаш, и същевременно чрез него си способен да зарадваш, да се погрижиш и да подариш усмивка и на някой друг.

  1. Какво ще сложиш „На горния рафт“ тази година?

Ще предложим и катарами за шалове, които ще можете да съчетавате и комбинирате с цяла цветова гама, с ежедневни и с официални тоалети.

Пожелаваме творчески заряд, слънчево време, много настроение и съпреживени мигове на пролетното издание на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари”На горния рафт”!

Датите са  17 и 18 април 2021 година, а мястото – градината зад Националната библиотека.

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*