На горния рафт ви среща с Невена Васева!

na-gornia-raft-predstavia-smallprint-1

Продължават нашите срещи с творците, част от седмото издание на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт”. Следващият, отдаден на работата си автор, ще ни помогне да се сдобием с отпечатък, с които ще се опитаме да съхраним чувства, вълнение, страст… Ред е на Невена и нейните бижута Smallprint Bulgaria / Смолпринт България :)

1. Представи се :)

Казвам се Невена, живея в София. Майка съм на две прекрасни момчета Димитър на 27 и Филип на 6 години.

na-gornia-raft-predstavia-smallprint-3

2. Кои твои черти те характеризират най-добре?

Аз съм много позитивна и емоционална личност. Действам на принципа, няма невъзможни неща.

3. Кой е изборът, променил живота ти?

Раждането на първото ми дете. Бях много млада тогава и се радвам че го направих, иначе сега нямаше да съм тук.

na-gornia-raft-predstavia-smallprint-4

4. На какво те научи изминалата година?

Щастлива съм, че отново мога да мечтая и усмивките са по-често на лицето ми, а това дойде през така тежката за всички 2020 година. През изминалата година, преминахме и продължаваме да преминаваме през нещо, което не можеш да видиш с очи или да докоснеш с ръка, нещо, което определено ни промени. Нещо, което ни извади от зоната на комфорт, нещо наречено Covid-19. Обаче аз вярвам, че ние сме толкова силни и ще се справим, че както казва малкият ми син (5+ г.): „Когато премине Корона вируса, ще направим НАЙ-ЯКОТО ПАРТИ“. И ще стане, ще видите. Ще има много празненства, по целия свят. А в момента, чакаме търпеливо и с голяма надежда това да стане по-скоро.

na-gornia-raft-predstavia-smallprint-2

5. Предстои базар. Как развиваш идеята си от вдъхновение до пълна колекция? Кое в работата ти доставя удоволствие и кое правиш с нежелание? Как разпределяш времето си?

При мен нещата се случват по по-различен начин. Бижутата с персонален отпечатък изработвам по поръчка. Все пак нали е персонален отпечатък. 😉 А вдъхновението идва от историята на клиентите. Всеки етап от работата е удоволствие и то огромно. Удовлетворение ми носи и обратната връзка с клиентите. Моментът, в който предавам готовото бижу и радостта, която виждам в очите, е най-голямото признание. Времето разпределям трудно. Все не ми стига :)

na-gornia-raft-predstavia-smallprint-5

6. Влияе ли преживяното от теб на творчеството ти?

Влияе, разбира се.

7. Как настъпващият сезон „влиза” в колекцията?

Както казах, при мен всичко е персонализирано и се изработва по поръчка на клиента. Иначе съм силно обнадеждена, че през настъпващия сезон ще започнем да се връщаме към нормалния ритъм на живот.

na-gornia-raft-predstavia-smallprint-6

 8. Какво е щастието за теб?

Съвкупност. Но най-важно е да знам, че със семейството ми сме здрави.

9. Какво ще сложиш „На горния рафт“ тази година?

Тази година ще сложа кутия, в която ще има много спомени. Някои хубави, други не толкова. И ще я отварям тогава, когато имам нужда.

Вече познавате Невена, доверете и се! С нейна помощ ще се сдобиете с индивидуално бижу, което да мотивира или топли сърцето

Очакваме ви на 17 и 18 април 2021 година, в градината зад Националната библиотека.

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*