Направи бижу – подари усмивка: Ден на отворените врати в Ателие Марабу на 26.11.

На 26-ти ноември от 10 до 17 часа каним всички дами със сръчни ръце и златни сърца да се включат в нашия Ден на отворените врати, за да изработим заедно бижута за благотворителни цели.

Marabu.bg ще дари всички необходими материали и ще осигури инструменти за работа по време на мероприятието. Всеки, който би искал да дари труда си и час-два от времето си е добре дошъл да се включи в мероприятието.

Всички бижута, изработени в Деня на отворените врати ще бъдат изложени за продажба на традиционния Коледен благотворителен базар, организиран от Международния женски клуб, който ще се проведе на 4-ти декември в Интер Експо Център София.

Коледният благотворителен базар се организира за 17-та поредна година. По време на базара ще можете да разгледате щандовете на различни страни по света, да опитате традиционни храни и напитки и да закупите сувенири, бижута, аксесоари, предмети за бита и други. Бижутата, изработени на 26-ти ноември ще бъдат изложени на щанда на България (на всяко бижу ще бъде поставен етикет с име и координати на автора), а средствата, набрани от продажбата на бижутата ще бъдат използвани за благотворителни проекти на Международния женски клуб за подпомагане на деца и възрастни хора в неравностойно положение.

Присъединете се и вие – направете бижу, подарете усмивка!

Заповядайте в Ателие Марабу на 26-ти ноември от 10 часа за да творим заедно красиви бижута и добри дела!

С цел по-добра организация на деня, моля, пишете предварително на workshop@marabu.bg, като посочите и приблизителното време, по което бихте искали да дойдете (за 1-2 часа в рамките на деня). На същия и-мейл можете да получите допълнителна информация за двете събития, както и информация за мястото на провеждане.

 

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу, Любопитно. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*