Есенни багри и настроение с „На горния рафт“, Елия Тодорова и Петър Георгиев !

Eliya Pesho

Приятели, базар за ръчно изработени бижута и аксесоари стартира на 1 октомври 2022 година в градината зад Националната библиотека. Първи октомври е и Световен ден на музиката! Музиката е емоция, откровение, музиката вдъхновява и има силата да променя. И за да е още по-специална атмосферата, сме ви подготвили една много приятна изненада, благодарение на талантливите Елия Тодорова и Петър Георгиев. Каним ви утре, 1 октомври, между 13 и 15 часа да се насладим на магията, която носят творчеството и музиката.

Кои са те, вижте по-надолу…

Елия Тодорова е една от младите надежди на българската музика. Само на 20 г., тя вече е печелила X Factor и е сред редовните участници на фестивали из цялата страна, докато учи в НМА ,,проф. Панчо Владигеров“. Петър Георгиев (Пешо Китарата) е с богат опит на сцените у нас и в чужбина и носи духа на музиката от Харлем, Ню Йорк, където е учил и живял. Двамата музиканти ще изпълнят суинг, боса нова и поп мелодии в техен аранжимент.

Ще бъде чудно! Стартът на базара е в 10:00,  а изпълнението на музикантите в 13.00 часа. Имаме среща, нали? Мястото вече знаете – градината зад Националната библиотека!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*