Коледни вълшебства с Azarin handmade jewelry и Евгения Андреевска!

predstaviyane-koleda-2023-900x603

С какво свързваме идващите празнични дни – блясък, съвършенство, нежност…, с какво свързваме идващия сезон – най-вече с белия цвят. А какви са неговите послания? Съвършенство, завършеност, свобода на възможностите, равенство. Събрал в себе си всички останали цветове, той е истината, чистотата, вярата, новото начало, зареждаща енергия.

С лекота и внимание към всеки елемент, доста бижута в бяло ни е подготвил следващият творец. Евгения Андреевска е създала колекция, с която пожелава уютни празници, изпълнени с женственост и красота. Очаквайте на Коледен базар за бижута и аксесоари „На горния рафт“ Azarin handmade jewelry!

„Коледа е най-топлият семеен празник! Време за радост и мисъл за близки и приятели. Време за добрина и внимание! Време за уют и красота! Нека да си подарим усмивка и сърдечни пожелания за благоденствие и да оставим под елхата изненади, които да се превърнат в незабравими спомени!

А за изненадите, разчитайте „На горния рафт” и най-добрите  автори!”

1

2

Потопете се в приказен свят, изпълнен с цвят, съвършенство и очарование! Заповядайте в Централен дом на архитекта на 2 и 3 декември 2023 година!

Очакваме ви! :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*