Коледни вълшебства с Made with care. и Искра Ангелова!

predstaviyane-koleda-2023-900x603

В края на ноември магията на предстоящите празници започва бавно да ни завладява. Коледният дух се прокрадва от бляскавите витрини, настроението е приповдигнато, а усещането е, че предстои промяна и ни очакват по-добри дни. Най-прекрасното време на годината, време да мечтаем…

Отваряме картичките с пожелания на нашите автори, хора творящи с призвание да даряват, и откриваме вдъхновение.

За коледното издание „На горния рафт“ тя подготвя впечатляващи бижута, влага много желание и чувство в работата си, пленява с усмивка и добра дума. Представяме ви Made with care.  и празничното пожелание от Искра Ангелова!

3

„КОЛЕДА е вълшебство! Коледа е магия, която ни носи много настроение, незабравими моменти с близките ни и безброй малки подаръци от усмивки, радост в очите и смях! Пожелавам на всички от сърце, когато най-светлите празници почукат на вратите ни да ги срещнем  с вяра, разбирателство и сплотеност, а тяхната отплата да е здраве, щастие и много късмет през цялата година! Да бъдем по-добри, да се обичаме повече, и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден- една усмивка, едно добро дело, един топъл жест.

Весели и споделени празници!

Искра”

2

„Коледа е състояние да духа. Да изпитваш щастие и благодарност, щедрост и съпричастност – това е истинската Коледа.” – Калвин Кулидж

Надяваме се „На горния рафт“ да откриете най-красивите, стилни и елегантни подаръци, с които да зарадвате своите близки! :)

1

Очакваме ви на 2 и 3 декември 2023 година в Централен дом на архитекта, София, ул. „Кракра“ 11 от 10 до 19.30ч!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*