На горния рафт ви среща с Геновева Маринова!

na-gornia-raft-predstavia-Arcobaleno

Чаровна, вдъхновена, заобиколена от красивите цветове на коприната, ред е да ви срещнем с Геновева и марката Arcobaleno. Страст, вдъхновение, индивидуалност, какво са бижутата за нея и кои са истински важните неща в живота и… Ето какво сподели с нас тя:

1. Представи се :)

Аз съм Геновева и съм лицето, което стои зад Arcobaleno.

na-gornia-raft-predstavia-Arcobaleno-1

2. Кои твои черти те характеризират най-добре?

…безнадеждно вярвам в изначалното добро у човека, оптимист съм, усмихната, със старомодна душа, “лесно се паля”, когато виждам явна неправда и… както излезе накрая – обичам да се хваля :)

na-gornia-raft-predstavia-Arcobaleno-2

3. Кой е изборът, променил живота ти?

Не мисля, че има избор в живота ми, който е предизвикал значителен обрат, по-скоро обратът е свързан с определени хора, с появата им и за съжаление със загубата им…, с това да се научим да живеем, въпреки нещо и заради нещо.

na-gornia-raft-predstavia-Arcobaleno-4

4. На какво те научи изминалата година?

Изминалата година ни даде много ценни уроци, зашлеви ни няколко шамара, стисна ни за гърлото, но… преди всичко ни научи на обичане – поне някои от нас. Аз се стремя винаги да имам план за деня, за случващото се, понеже обичам да съм точна, да спазвам сроковете, макар и препускайки, да не изпускам. Изминалата година ме научи на търпение, напомни ми, че в живота не всичко зависи от нас, научи ме да живея бавно (вечно бързам за някъде), да оценявам още повече малките неща, да съм благодарна за това, което имам и да не мисля за липсите. До някаква степен, може би съм станала по-смирена. Научи ме, че недоволството винаги крещи, това е нещо, което ме изкарва от кожата ми, щастието обича тишината…

na-gornia-raft-predstavia-Arcobaleno-5

5. Предстои базар. Как развиваш идеята си от вдъхновение до пълна колекция? Кое в работата ти доставя удоволствие и кое правиш с нежелание? Как разпределяш времето си?

Когато имам вдъхновение, нямам търпение да направя плануваното бижу, случва се бързо, с лекота и винаги съм удовлетворена – и от себе си, и от резултата. За съжаление, не винаги е така с част от индивидуалните поръчки, обичам да ги има, приемам ги като предизвикателство и… като възможност да олицетвориш чужда идея, ако обаче изначално идеята не е съвместима с моите естетически представи, било то като цветова комбинация или форма, признавам, че работя по-бавно и трудно, в едно мое си вътрешно съревнование. Изключително приятно е, когато накрая клиентът остане доволен, въпреки мен. Предизвикателство за мен например е да работя в червената гама.

na-gornia-raft-predstavia-Arcobaleno-7

А за това как разпределям времето си – имам изключително добре работеща сбъркана стратегия – пред внезапно вдъхновение и срочна поръчка, винаги се захващам с вдъхновението, после съм толкова удовлетворена от добре свършената работа, че с лекота работя по поръчката и спазвам обещания срок, знам че не е разумно, но работи.

6. Влияе ли преживяното от теб на творчеството ти?

Категорично да!

na-gornia-raft-predstavia-Arcobaleno-6

7. Как настъпващият сезон „влиза” в колекцията?

Пролетта е любимият ми сезон, състояние на душата, прокрадва се и цъфти не само в предстоящата колекция.

8. Какво е щастието за теб?

Цветидара.

9. Какво ще сложиш „На горния рафт“ тази година?

Пролет!

Ако следите срещите с нашите автори, предполагаме сте нетърпеливи да видите толкова много нови идеи, претворени в колекции! :) Очакваме ви!

  • 17 и 18 април 2021 г;
  • от 10 до 19 часа;
  • градината на Once Upon a Time Biblioteka, зад Библиотеката.
Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*