„На горния рафт“ разговаря с Даниела Драндарова и Heartmade by D.!

na-gornia-raft-predstavia-Heartmade-by-D.

Прочитаме споделеното от вас и разбираме колко много са нещата, които ви обединяват и колко уникален е всеки един творец. Влагащи много труд, търсещи, но и удоволетворени от работата си. Следващият автор е бил част от базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ неведнъж. Въпреки това, успява винаги да ни изненада, да покаже нещо ново и различно. Следва среща с Даниела Драндарова и марката бижута Heartmade by D.!

  1. Не за първи път си част от „На горния рафт“. Какво все още не знаем за теб?

Радвам се, че отново ще съм част от събитието за ръчно изработени бижута „На горния рафт“. Много хора вече ме познават добре, а най-хубавото е, че разпознават работата ми. Чудех се, какво да споделя за себе си и реших да си призная, че съм страстен почитател на черния цвят, нещо, което по нищо не личи…

na-gornia-raft-predstavia-Heartmade-by-D-2

  1. Какви бяха детските ти мечти? Предполагал ли си, че някога ще се занимаваш с изработка на бижута?

Винаги съм харесвала различната визия. Бижутата и аксесоарите са били част от ежедневието ми, но че ще започна сама да ги изработвам – не съм си и мечтала. По-скоро си представях бизнес кариера (дори в чужбина), но добре че не се случи така.

  1. Изграждайки колекция се водиш от това, което харесваш или следваш тенденции?

Определено хвърлям по едно око на цветовите тенденции. Мисля, че нещата ми имат характер, така че по-скоро се водя от собствените си идеи. Вслушвам се и в идеи на мои клиенти, понякога се получават страхотни бижута.

na-gornia-raft-predstavia-Heartmade-by-D-3

  1. Какво Ви мотивира?

Мотивират ме клиентите, които избират моите творения (може би звучи клиширано), но само си представете колко демотивиращо би било, ако не си харесван…

  1. Какво Ви дава участието в базари?

Участвам в много базари и мисля, че директната среща с клиента е от изключителна важност. Специално за „На горния рафт“ мога да кажа, че го усещам, като престижно събитие, в което са събрани наистина много талантливи автори.

na-gornia-raft-predstavia-Heartmade-by-D-5

  1. Разкажете ни за интересна случка от Ваше участие?

Често разказвам тази история – случва се дами да забравят по нещо на масата ми, след като са пробвали бижута – старите си обици, бутилка с вода, дори телефона си. Но най-шокиращо беше, когато забравиха едно момиченце при мен… Бързо се върнаха, разбира се…

  1. Какво промени във Вас правенето на бижута?

Направи ме по-спокойна, промених и режима си тотално, определено ТАКА МИ ХАРЕСВА.

na-gornia-raft-predstavia-Heartmade-by-D-4

  1. Какво е за Вас успеха? Чувствате ли се „успешен“ автор на бижута?

Успешен си, когато си доволен и щастлив, когато си постигнал целите си. При мен всяка изпълнена целводи до нова, още по-сложна за изпълнение. Радвам се, когато работата ми има значение.

  1. Какво да очакваме от Вас „На горния рафт“?

Тъй като събитието ще се състои в края на лятото и началото на есента, очаквайте цветове и модели за новия сезон и промоционални цени на летните колекции. :)

Още за Даниела, прочетете тук: http://blog.marabu.bg/na-gorniya-raft-vi-sreshta-s-daniela-drandarova

Следващата събота и неделя – 2 и 3 октомври 2021г ще ви очакваме На горния рафт в градината зад Националната библиотека! Ще се радваме да се запознаем и да споделим творческите си мечти!

Сподели:

 

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*