„На горния рафт“ разговаря с Галина Пенева и NULA.!

na-gornia-raft-predstavia-NULA.

Харесваме минималистичните бижута и затова с нетърпение очакваме срещата с Галина и марката NULA.. Много прецизност, внимание, желание и голяма доза креативност са необходими за изработката на тези миниатюри :). Ето какво сподели с нас авторката:

 1. Представете се :)

Казвам се Галина Пенева и стоя зад бранда за ръчно изработени бижута NULA.

 1. Как се роди Вашата марка за бижута и къде намирате вдъхновение?

NULA. се роди, колкото случайно, толкова и навреме. Минималистичните бижута винаги са представлявали огромен интерес за мен, на първо място като произведения на изкуството, излязло под ръцете на някой. В крайна сметка не успях да остана равнодушна, от страната само на потребител. Абсолютно самоука, не спирам да търся начини да пресъздам идеите в главата си. Осъзнато правя само бижута, които бих носила като жена, без да правя компромис с това и се радвам, че се получава :)

na-gornia-raft-predstavia-NULA.-2

 1. Какви бяха детските Ви мечти? Предполагали ли сте, че някога ще се занимавате с изработка на бижута?

Като хуманитарен и приложен тип човек, винаги съм мечтала да работя с ръцете си. През годините търсех своето нещо и никога не съм спирала с различни ръкоделия като любител. След дълга пауза в корпоративния свят, с голямата подкрепа на близките ми, реших да се покажа на света и да направя тази страст своето нещо. Среброто и обработката му е магия, която ме плени и всеки ден ме учи на много.

 1. Изграждайки колекция се водите от това, което харесвате или
  следвате тенденции?

Създавайки нови модели, ме води основно въпросът: „Аз бих ли носила това?“. До този момент не съм правила компромис с разбиранията ми за естетика и смятам, че това е моят начин да поддържам собствен стил.

na-gornia-raft-predstavia-NULA-3

 1. Какво Ви мотивира?

Мотивира ме обратната връзка на хората. Винаги се старая да бъда максимално полезна за тях и да отговоря на нуждите им. Радвам се на комуникацията и срещите с всеки един, особено когато идват с идея в главата си и аз успея да я осъществя.

 1. Какво Ви дава участието в базари?

В началото си мислех, че няма да участвам в базари. Истината е обаче, че те ми дават личната връзка с хората, които носят бижутата ми. Освен попуяризирането на бранда, базарите ме държат много близо до тези, които харесват и оценяват работата ми.

na-gornia-raft-predstavia-NULA-4

 1. Разкажете ни за интересна случка от Ваше участие?

Винаги ми е интересно и вълнуващо преди и по време на събитие. Определена случка не се сещам, но успявам да запомня почти всяка дама, която минава през щанда ми и за моя голяма радост повечето се връщат :)

 1. Какво промени във Вас правенето на бижута?

Правенето на бижута се появи в точния момент. Нещата ми се случиха сравнително бързо, малко преди да се върна от второ майчинство. Имах истинска нужда да бъда отново в работна среда и някак се престраших да се покажа на света. Сега, по-късно вече,  мога с радост и гордост да кажа, че съм намерила своето нещо, което ме прави истински щастлива.

 1. Какво е за Вас успеха? Чувствате ли се „успешен“ автор на бижута?

Чувствам се успешна от гледна точка на това, че мога да кажа, че обичам това, което правя и правя това, което обичам. Имам страхотната подкрепа на семейството ми и  невероятна опора, в лицето на най-обичащият мъж на света :)

 1. Какво да очакваме от Вас „На горния рафт“

С най-голяма радост ще се представя за първи път в „На горния рафт“. Планирала съм да има нови модели, модулни бижута и оксидирано сребро.

Нямате планове за следващия уикенд? Каним ви на приятна есенна разходка в градината зад Националната библиотека. Очакват ви много изненади, усмивки, колорит и настроение!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*