„На горния рафт” разговаря с Цветомира Вълчева и Nebula Jewelry!

na-gornia-raft-predstavia-Nebula-Jewelry

Представянето на авторите е любимата ни част от подготовката на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ . Благодарим, че ни допускат близо до себе си! Споделеното от тях ни мотивира, провокира, кара ни да мечтаем и тръпнем в очакване :) Следващата ни среща е с творец, който работи усърдно и уверено, за да претвори мечтите и идеите си. Разпознаваеми бижута, естествени камъни, усмивка… ред е на Цветомира Вълчева и Nebula Jewelry!

  1. Не за първи път си част от „На горния рафт“. Какво все още не знаем за теб?

Не знаете, че половинката ми е и мой бизнес партньор. Без неговата подкрепа НЕБУЛА нямаше да съществува. Той беше човека, който истински ме подкрепи и видя огънчето в очите ми, когато творя. Изключително благодарна съм за него и това, което постигнахме и ще постигаме заедно.

  1. Какви бяха детските Ви мечти? Предполагали ли сте, че някога ще се занимавате с изработка на бижута?

Да правя бижута беше една от детските ми мечти, но не съм предполагала, че ще имам собствен бранд. Представяла съм си как ставам известен дизайнер и бижутата ми отразяват личността ми, но не е било фикс идея. Нещата се подредиха естествено.

na-gornia-raft-predstavia-Nebula-Jewelry-5

  1. Изграждайки колекция се водите от това, което харесвате или следвате тенденции?

Бижутата на НЕБУЛА по начало са различни. Това е и главната цел – диференциация. Тенденциите, които следвам, са предимно за цветове. Когато сядам да работя, се водя от емоция, времето, локацията или човека, за когото правя конкретното бижу.

na-gornia-raft-predstavia-Nebula-Jewelry-6

  1. Какво Ви мотивира?

Мотивира ме блясъка в очите на хората, които носят моите бижута. Плакала съм от щастие, когато клиенти ми казват колко са впечатлени и как не се разделят с бижутата си. Все още се вълнувам много, когато чуя комплимент за работата си.
na-gornia-raft-predstavia-Nebula-Jewelry-2

  1. Какво Ви дава участието в базари?

НЕБУЛА е изцяло онлайн магазин и базарите са начина аудиторията да се докосне до тях лично. Запознала съм се със страхотни творци на събития и е страхотно, защото говорим на един език. Базарът е мястото, където хората могат да се докоснат до авторите и произведенията им в най-чистия вид.

na-gornia-raft-predstavia-Nebula-Jewelry-3

  1. Разкажете ни за интересна случка от Ваше участие?

Всяко участие е „интересна случка“.

  1.   Какво промени във Вас правенето на бижута?

По-спокойна и щастлива съм. Удовлетворението да превърнеш личната си    медитация в бизнес е неописуемо и несравнимо.

  1. Какво е за Вас успехът? Чувствате ли се „успешен“ автор на бижута?

За мен успехът се измерва в постигнати цели, които човек сам си поставя. Изхождайки от тук – ДА, считам себе си за успешен автор на бижута.

na-gornia-raft-predstavia-Nebula-Jewelry-4

  1. Какво да очакваме от Вас „На горния рафт“?

Очаквайте ме с много комплекти. Обръщам повече внимание на съчетанието колие/гривна. Минималистичен шик – това е, което може да се очаква от мен.

Още за Цетомира, прочетете тук:

http://blog.marabu.bg/esenni-sreshti-s-tsvetomira-valcheva

Да си пожелаем слънчев уикенд! :) Датите са 2 и 3 октомври 2021г, а ние ви очакваме в градината на Once Upon a Time Biblioteka!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*