На горния рафт ви среща с Димитрина Данева!

na-gornia-raft-predstavia-kasipeya

Фини, деликатни, с интересни акценти и уникален характер! Бижутата Касиопея са още едно истинско съзвездие на небосклона от невероятни автори, участници в базара тази пролет.

1. Представи се :)

Казвам се Димитрина Данева и съм автор на сребърните бижута Касиопея.

na-gornia-raft-predstavia-kasiopeya-1

2. Кои твои черти те характеризират най-добре?

Аз съм непоправимо разсеян човек ????, но много търпелив за сметка на това. ????

na-gornia-raft-predstavia-kasiopeya-2

3. Кой е изборът, променил живота ти?

Изборът, променил живота ми е да започна смело да правя това, което обичам – да творя бижута, или с други думи – да избера себе си.

na-gornia-raft-predstavia-kasiopeya-3

4. На какво те научи изминалата година?

От изминалата година научих, че човек има нужда да спре за малко, да почине, да си отдъхне. Преди това всички бяхме в една надпревара да го живеем този луд живот, пък той най-добре си се живее в спокойствие ????

na-gornia-raft-predstavia-kasiopeya-4

5. Предстои базар. Как развиваш идеята си от вдъхновение до пълна колекция? Кое в работата ти доставя удоволствие и кое правиш с нежелание? Как разпределяш времето си?

Когато творя, нахвърлям различни идеи в главата си, понякога ги скицирам, а друг път просто започвам да работя по тях ???? Процесът понякога е дълъг и не винаги завършва с успех, но да кажем, че в повечето случаи съм доволна от резултата.

na-gornia-raft-predstavia-kasiopeya-7

7. Как настъпващият сезон „влиза” в колекцията?

Настъпващата и така дълго чакана пролет леко намига от моделчетата, които съм подготвила. Напоследък ми допада да добавям флорални мотиви в бижутата си. И този път не е изключение.

na-gornia-raft-predstavia-kasiopeya-5

8. Какво е щастието за теб?

Щастието за мен е любим човек, вълнуващо преживяване, куче, коте, слънчев ден, летен дъжд, жужаща пчела, цъфтящо дърво, горещо кафе, любима торта, нова рокля, безцелна разходка и още мнооого, много неща, които мога да изброявам. Иначе казано – щастието е в малките неща, които виждаме и преживяваме всеки ден.

9. Какво ще сложиш „На горния рафт“ тази година?

На горния рафт тази година отново ще има нежност ♡

Приятели, предложенията са неустоими! Заповядайте тази събота и неделя, в градинката зад Националната библиотека. Ще бъде  цветно, ще бъде зареждащо, ще бъде красиво :)!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*