На горния рафт ви среща с Искра Ангелова!

na-gornia-raft-predstavia-na-gorniya-raft-vi-sreshta-s-iskra-angelova

До срещата ни На горния рафт остават само две седмици! Щастливи сме, че част от базара отново ще бъде Искра с нейните страхотни бижута Made with care. Познаваме я отдавна и смело можем да кажем, че тя е слънчева усмивка, тя е вълна от емоции, талант и вдъхновение, а разказът и е толкова зареждащ! :)

  1. Представи се : )

Казвам се Искра Ангелова. Майка съм на две прекрасни дечица – Виктория на 12 г. и Даниел на 10 г. Имам щастието да живея в прекрасен град край морето, от където идва и моето най-голямо вдъхновение. Повече от 12 години изработвам бижута, като са ме пленявали различни материали и техники, но най-голямо удоволствие ми доставя да работя с бижутериен клей. От този прекрасен материал са и всички бижута, които ще видите на базара.

na-gornia-raft-predstavia-na-gorniya-raft-vi-sreshta-s-iskra-angelova--5

  1. Кои твои черти те характеризират най-добре?

 Позитивен  човек  и мечтател с душа на пътешественик. Верен приятел съм и вярвам в доброто в хората. Що се отнася до работата… любознателна, търсеща, а много често нетърпелива.

na-gornia-raft-predstavia-na-gorniya-raft-vi-sreshta-s-iskra-angelova-3

  1. Кой е изборът, променил живота ти?

За избор не се сещам, а по-скоро за хора. Вярвам, че няма случайни срещи и всеки, който идва по някакъв начин в живота ни, идва точно, когато му дойде времето.  Това може да даде нова посока на живота ни, да го направи по-красив и светъл, да ни предпази от лошото или да намерим нещо, което сме смятали за изгубено.

na-gornia-raft-predstavia-na-gorniya-raft-vi-sreshta-s-iskra-angelova-4

  1. На какво те научи изминалата година?

Иска ми се да вярвам, че ме е научила на повече търпение, но това могат да кажат хората около мен. :) Изминалата година по-скоро затвърди в мен нещо, на което ме научи йога. Да съм тук и сега! Да не пестя време, чувства и емоции за утре, защото животът е променлив,  несигурен и най-вече безумно кратък.

na-gornia-raft-predstavia-na-gorniya-raft-vi-sreshta-s-iskra-angelova-6

  1. Предстои базар. Как развиваш идеята си от вдъхновение до пълна колекция? Кое в работата ти доставя удоволствиеи кое правиш с нежелание? Как разпределяш времето си?

Намирам вдъхновение във всичко заобикалящо ме, в цветовете на пролетта, в стара дантела, намерена в шкафа и в морето, разбира се.  Така се зараждат и новите идеи, а когато някоя се открои от останалите и ми хареса резултата, вече е лесно да я доразвия и до колекция. Целият процес ми доставя удоволствие, от подбора на материалите, през  изработването до заснемането на дадено бижу. Няма нещо, което да правя с нежелание, по-скоро понякога се натрупва едно напрежение от недостига на време. :) Определен работен график не следвам, защото много често се улисвам в работа, снимане или други ежедневни ангажименти, но гледам да има време за всичко.

na-gornia-raft-predstavia-na-gorniya-raft-vi-sreshta-s-iskra-angelova-2

  1. Влияе ли преживяното от теб на творчеството ти?

Да, влияе, но мисля, че това е неизбежно, когато е начин да изразиш себе си. Или поне при мен е така.

  1. Как настъпващият сезон „влиза” в колекцията?

С всичките си форми и цветове.  Ще видите много цветчета, корали, цъфнали клончета и кактуси с плажно стъкло и цветни кристали. Текстури в бяло, съчетани с пастелни тонове и любимото ми златно.

  1. Какво е щастието за теб?

Щастие ми носят простичките неща, като дълга разходка по плажа или да се сгуша у дома с хубава книга. Възможността да творя, да пътувам, да се срещам с приятели, но най-голямото щастие за мен е да виждам децата си здрави и щастливи.

  1. Какво ще сложиш „На горния рафт“ тази година?

Все още не съм решила.

Ние сме убедени, че Искра ще подготви за вас най-впечатляващите си бижута! :) Следим я виждаме чудни нови пролетни идеи! Нямаме търпение, а вие?

17 и 18 април – заповядайте на разходка!

 

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*