На горния рафт ви среща със Стефан и Константина

na-gornia-raft-predstavia-Vitral-Art-Glass-StudioПродължават пролетните ни срещи с творците, участници в базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт”. Следващият тандем работи със стъкло – техника, трудна, изискваща много знания и умения, градени през годините. Стефан и Константина са били част от нашето събитие неведнъж, очакваме ги и тази година с интересна колекция, в която, разбираме, към красотата на стъклото е добавена и топлината на медта.

  1. Представи се :)

Ние сме Стефан и Константина и представяме Vitral Art Glass Studio. От 10 години даваме 100% от себе си, за да зарадваме и най-взискателните си клиенти. Стараем се да предложим богат подбор от уникални дамски бижута.

na-gornia-raft-predstavia-Vitral-Art-Glass-Studio-5

  1. Кои твои черти те характеризират най-добре?

Прецизни във всяко бижу, което създаваме, позитивно настроени към всеки клиент и постоянни в това, което правим най-добре.

na-gornia-raft-predstavia-Vitral-Art-Glass-Studio-2

  1. Кой е изборът, променил живота ти?

Изборът да преследваме една мечта – да превърнем едно хоби в работа, изпълнена с безгранични възможности.

  1. На какво те научи изминалата година?

Че животът е изпълнен с препятствия и от нас зависи да изберем правилната посока, за да ги преминем.

na-gornia-raft-predstavia-Vitral-Art-Glass-Studio-3

  1. Предстои базар. Как развиваш идеята си от вдъхновение до пълна колекция? Кое в работата ти доставя удоволствие и кое правиш с нежелание? Как разпределяш времето си?

За качеството на всяко бижу, което създаваме, компромиси няма. Тестваме и изпробваме различни дизайни, за да достигнем желания от нас резултат. Стараем се, да създадем идеалния баланс между личен и професионален живот. Това ни носи удоволетворение и прави работата ни изпълнена с удоволствие.

na-gornia-raft-predstavia-Vitral-Art-Glass-Studio-4

  1. Влияе ли преживяното от теб на творчеството ти?

Липсата на изява породи и липсата на обратна връзка от страна на клиентите ни. Смятаме, това е един от основните проблеми на бизнеса.

  1. Как настъпващият сезон „влиза” в колекцията?

С богата палитра от различни цветове, които по свой си начин правят всяко бижу уникално.

  1. Какво е щастието за теб?

Когато намериш това, което обичаш да правиш, своето признание. Когато си свободен. Когато твоята работа има смисъл. Когато любимите хора изпитват щастието, което и самия ти усещаш.

  1. Какво ще сложиш „На горния рафт“ тази година?

Изработени от мед и патинирани с електро-химична иризация бижута, новата ни колекция от обеци и пръстени, една богата палитра от всичките цветове на дъгата.

Палитрата от автори е пъстроцветна – различни материали, техники, идеи. Обединява ги едно – стремеж към красота и съвършенство. Ако искате да се потопите в творческата атмосфера, елате на 17 и 18 април 2021 г в градината зад Националната библиотека!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*