Обемните обици: перфектното решение, когато е прекалено горещо за мода!

obemni-bijuta-obitsi-lyato

Кой аксесоар, ще ти помогне да се отпуснеш край басейна, след твоята усмивка? Какво ще направи разходката по плажа удоволствие? Кое ще те накара да се почустваш по-малко разсъблечена, когато прекрачиш  прага на плажния бар по оскъден бански и токчета?

Когато е прекалено горещо дори за цветни сандали, когато пръстите ти са подпухнали и пръстенът оставя синини, когато слънцето прави усилията ти да изглеждаш модерна безмислени и смешни, единственото, което трябва да направиш, е да сложиш чифт изящни обемни обеци и да продължиш напред.

 

   obemni-bijuta-obitsi-lyatoi-stil-dei

Ето няколко идеи, които ще те вдъхновят за творчество и можеш да интерпретираш и с по-приложни техники за изработка на бижута. Добави личен стил, бъди цветна, стилна и специална!

 

  obemni-bijuta-obitsi-lyatoidei

И не забравяй! Ако искаш обиците ти, да са в превъзходна форма осем седмици по-късно, когато ще ти послужат, за да освежиш сивия кашмирен пуловер или да оцветиш есенното палто, винаги сваляй тези бижута, преди да се гмурнеш в басейна.  Дай им възможност за втори живот, те го заслужават! :)

А ако искате още сега да се сдобиете с чифт ефектни и много ефирни обици, доверете се на днешната ни промоция! Комбинирайте стъклени мъниста циркони с ефектни кукички за обици и направете атрактивни летни модели :)
Вижте тук: http://marabu.bg/category/126/tsirkoni.html

 Promo_17_w33B-pazaruvai-stakleni-tsirkoni-otstapka-kukichki-za-obitsi-615

Сподели:
Тази статия е публикувана в Разни. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*