Помните ли първата си „среща“ с marabu.bg? Попитахме някои от нашите ученици и клиенти – II

Marabu-blog-615

Думите на нашите курсисти ни подсещат, че имаме още нещо, което да споделим с вас. Идеята ни, всъщност, винаги е била да „затворим“ кръга, да свържем онлайн магазина и училището в един работещ цикъл от началото до края. Да изградим приятелски настроена общност с общи мечти и стремежи.

Стремим се да бъдем в полза на нашите ученици, клиенти и въобще на творящите бижута момичета. Ето защо, преди 5 години, се захванахме с организацията на специализирания базар за бижута и акесоари На горния рафт, а тази година стартирахме предизвикателството #12месецабижута. Надяваме се, че ще продължим да ви вдъхновяваме и ще преоткриваме различните страни на приложната бижутерия.

Следва разказът на Поли Мартинова:

„Здравейте, Екип! Честит рожден ден :)

Съжалявам за късния отговор :)

Как разбрах за вас? Мой колега случайно спомена, че негова близка приятелка – Ирина, преподава и аз се заинтригувах. Свързах се с нея, а после и с Марабу :) Първият урок беше любов от пръв поглед! И ето така, вече 10 години съм с вас и продължавам да се радвам на всяка среща.

За съжаление нямам много свободно време да творя, но затова пък се опитвам често да си отварям време, за да идвам на уроци. Макар да съм запозната с техниките, имам нужда от припомняне, а и винаги много се забавлявам :)

143302949_133652775261050_4204253689345083759_n

Никога не съм имала притеснение да пазарувам онлайн от вас. Знам, че винаги мога да разчитам на помощ :)

Благодаря за емоциите, вдъхновението и красотата, които ми подаряват всеки ден!

Поздрави, Поли“

……………………………………………………………………………………………………..

Eто и впечатленията на Емилия Паскулева:

„Честит рожден ден, marabu.bg!

Напред, винаги да имате пазар, да сте точни в отношенията с клиентите – такива, каквито ви познавам! Иновативни!

Винаги успешни! Нека вашият и на фирмата живот бъде богат и разнообразен, красив, както са красиви и мънистенцата, с които творим красота!“

IMG-40f77112345d8d717fd704198233b9b6-V

……………………………………………………………………………………………………..

Eто споделеното от Любка Мандева:

„За marabu.bg разбрах от моя близка. Творчеството винаги е било предизвикателство за мен и разнообразието от мъниста провокира интереса ми.

IMG-ec12b3028a85b4eddbfc7cfce7158255-V

В началото пазарувах, а впоследствие станах и част от програмата по Приложна бижутерия. Професионално поднесени, за мен уроците бяха изключително полезни. Срещнаха ме с хора с близки до моите интереси.

Помня и прилагам всичко, което съм усвоила в ателието. Искам да пожелая успех, все същото добро отношение към клиентите, нови и разнообразни материали и повече срещи.“

IMG-1a2b11253f575fd1ea4dbcd6e5e43584-V

Изпъстрихте настроението ни, приятели! Дано успеем да изпълним всичките ви пожелания! :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу, Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

2 Responses to Помните ли първата си „среща“ с marabu.bg? Попитахме някои от нашите ученици и клиенти – II

  1. Антоанета Петрова says:

    Бъдете здрави, все така усмихнати и всеотдайни. Срещите с Вас винаги ме зареждат с положителна енергия, нови познания и идеи. Успехи в бъдеще

    • marabu bg says:

      Благодарим за прекрасните думи, Тони! Бъди и ти здрава и все така позитивна! Пазим хубави спомени от всичките ни срещи с теб! Дано да продължим да ви изненадваме с нови идеи :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*