Приказна Коледа с На горния рафт и Arcobaleno!

predstaviyane-na-gorniya-raft-Arcobaleno

Краят на годината е вълшебно, магично време. Време, в което ставаме по-добри, по-истински, отваряме сърцата си и вярваме в чудеса. Иска ни се да забавим времето, да върнем щастливите спомени, да направим равносметка на изминалите дни и с много надежда да пристъпим съм идващите… Днес ви представяме коледната картичка на Геновева Маринова и нейните нежни бижута Arcobaleno.

  1. Какво е за теб Коледа?

Kоледа за мен е времето от годината, което ни напомня да сме по-добри, по-бели, да споделяме, да желаем… Коледа е равносметка за това, което сме и това, което си обещахме да бъдем, за всичко, което си пожелахме да направим и напомняне за онова, за което отново не ни стигна времето. Може да е като шамар, може и да е приказка. Коледа е като лице на изминаващата година – без грим, кратък миг, в който да се срещнеш с реалността, да си спомниш собствените си обещания и желания и сам пред себе си да признаеш – сбъдна ли ги или не?

predstaviyane-na-gorniya-raft-Arcobaleno-3

Коледа е у дома, със семейството и любимите хора, ухае на портокали, има брада и боде като току-що падналите елхови иглички. Коледа е подарък – за тези, които я споделят :)

predstaviyane-na-gorniya-raft-Arcobaleno-2

  1. Каква е твоята коледна картичка към любими хора и последователи?

Нека магията и вълшебството на този красив празник, бъдат с нас и през цялата година. В контекста на последните две години, бих добавила и бъдете здрави и заразявайте с добротата си!

predstaviyane-na-gorniya-raft-Arcobaleno-4

  1. С какво ще ни изненадаш през декември „На горния рафт”?

Случването на събитието през декември е най-голямата изненада и едно коледно чудо, което си пожелахме заедно, така че аз няма да му изневеря и ще оставя изненадата да бъде такава.

Untitled-1

Красивите цветя на Геновева са невероятен подарък за всеки един от дните през годината :) Страхотните автори на базар за ръчно изработени бижута „На горния рафт“ ще ви очакват на 17, 18 и 19 декември 2021г в градината на Гранд Хотел София!

До скоро :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*