Приказна Коледа с На горния рафт и Made with care.!

predstaviyane-na-gorniya-raft-made-with-care.-615

Само още един ден ни дели от декември! Предвид това и като добавим прекрасните бижута, които творят авторите за коледното издание На горния рафт, рязко ни превзема празничния дух. За нас е удоволствие днес да представим Искра Ангелова и нейните нестандартни, но много впечатляващи бижута Made with care. А новата и колекция е решена в страхотни цветове! :)

  1. Какво е за теб Коледа?

За мен Коледа е магия! Магия, която ни завладява, омагьосва и достига до най-закътаните ъгълчета на душата ни. Тя е даряване на щастие, любов и много усмивки!

  1. Каква е твоята коледна картичка към любими хора и последователи?

Нека Вашата Коледа бъде магическа, значима и красива, снежна и споделена с най-обичаните от Вас хора! Да остави приятни емоции в края на изтичащата година и да направи път на нови и прекрасни изживявания през следващата! Пожелавам на всички от сърце Коледа, изпълнена със сбъднати мечти, обич и споделен уют! Обичайте и бъдете обичани!

predstaviyane-na-gorniya-raft-made-with-care-3

  1. С какво ще ни изненадаш през декември „На горния рафт”?

За Коледното издание на „На Горния Рафт“ подготвям една по-празнична колекция. Обединяваща много нови бижута с вече познати и любими модели, в класически цветове и блясък за предстоящите празници.

predstaviyane-na-gorniya-raft-made-with-care-2

Искра умее да пленява с думи, идеи и бижута! :) Ако и вие сте впечатлени, заповядайте на коледен базар! Този път ще е три дни, за да можете на спокойствие да обмислите подаръците си – 17, 18 и 19 декември, в градината на Гранд Хотел София!

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси, Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*