Приказна Коледа с На горния рафт и Марина Симеонова!

predstaviyane-na-gorniya-raft-Omaya

Развълнувани от това, което предстои, изпипвайки последните детайли, пристъпваме към последната среща за тази година с вас, нашите последователи :). Отърсете се от лошите мисли, вземете най-хубавото от изминалата година, заложете на надеждата за по-щастливи дни и заповядайте при нас На горния рафт: базар за бижута и аксесоари *КОЛЕДНО ИЗДАНИЕ* :) Ще останете очаровани! Представяме ви Марина Симеонова и прекрасните и бижута Omaya.

  1. Какво е за теб Коледа?

Първата ми асоциация, свързана с Коледа, неизбежно е работа, много работа и също така още повече работа :) Но после идват и озарените с усмивка лица на щастливите клиенти, тържественото опаковане на подаръчните кутийки, вълнението от празничните базари, блестящи мигове с дъх на канела и портокалови корички, които ни зареждат с трепети за цяла година!

predstaviyane-na-gorniya-raft-Omaya-4

predstaviyane-na-gorniya-raft-Omaya-2

  1. Каква е твоята картичка към любими хора и последователи?

На нея пише „ЛЮБОВ“, с главни букви. Защото, както се пее в песента на великия Джон Ленън, „това е всичко, от което наистина имаме нужда“!

predstaviyane-na-gorniya-raft-Omaya-3

3. С какво ще ни изненадаш през декември „На горния рафт“?

Подготвила съм съвсем нова колекция, посветена e на Фрея, скандинавската богиня на Любовта, плодородието и празненствата. Тя е моето послание за любов! Създадена специално, за да допълва празничната визия на дамите. Много нежна и женствена, в нея съм съчетала семпъл дизайн с деликатни отблясъци на пеперудени крила и флорални мотиви.

predstaviyane-na-gorniya-raft-Omaya-5

Скъпи приятели, ако следите нашият блог, сте разбрали колко много желание, емоция, колко заряд и труд влагат авторите. Факт е, ръчно изработеното е по-добро! Изберете своя уникален подарък, зарадвайте близките си, заповядайте „На горния рафт“ :)

predstaviyane-na-gorniya-raft-Omaya-6

Датите вече знаете, тази седмица, петък, събота и неделя – 17, 18 и 19 декември 2021 г.! Ще ни откриете в градината на Гранд Хотел София. До скоро!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*