Пролетни трепети: На горния рафт и When Nina Sleeps!

na-gornia-raft-predstavia

Какви са новостите при бижутата за 2024 година, кои цветове ще завладеят този невероятно пъстър свят, задавате ли си тези въпроси или се доверявате на невероятното чувство за естетика на творците :) Подбрали сме за вас най-добрите, а те са подготвили страхотни изненади и ви очакват „На горния рафт”- пролетното издание на базар за ръчно изработени бижута.

Тук ще срещнете и едно чаровно и талантливо момиче, с бижута, които носят лекота и слънчево настроение, заредени с усмивка и щипка хумор, познавате Ана Димитровска и When Nina Sleeps!

  1. Представи се. :)  

Казвам се Ана, но повечето хора ме наричат ​​Нина :), тъй като смятат, че марката носи моето име. Е, Нина е моя дъщеря, а идеята за името дойде във времето, когато тя беше малка. Тогава, имах възможност да работя само, когато спеше. Отърсвах се от ежедневието и започвах да рисувам, да творя своя малък свят, свят от бижута.

5

Използвайки термосвиваща пластмаса, акварел и смола, създавам галерия от образи – велики художници и страхотни писатели, музиканти, филмови персонажи, герои от приказки или просто нещо, което днес съм забелязала някъде по пътя си. Оставям фантазията ми да ме води и създавам нова брошка, обеци или колие. Границата на нещата, които правя е там, където достига въображението ми. Нина вече е голямо момиче :), а моят малък свят е порастнал и в него има повече чудни герои.

4

  1. Какво е най-голямото ти постижение до момента?

Подкрепата и любовта, които получавам от семейството си и от всички, които избират моите бижута и да виждам как те се носят с широки усмивки. Безценно е!

1

2

  1. Създавайки колекция, можеш ли да разпознаеш кой от моделите ти ще бъде най-харесван?

Във всяко късче бижу е вложена толкова много любов, че със сигурност ще се хареса😉 Имам голяма палитра от различни неща за всеки вкус. Всяко бижу, избрано от собственика му, е най-харесваното, за него :)

3

  1. Правиш ли компромиси в работата си и с какво?

Да, налага се да правя компромис с времето и трябва да призная, че не съм много добрa в това.

7

  1. Какви са твоите слабости и пречат ли те на творческия процес? Остава ли време за тях :)

Моята слабост е организацията и започвам да работя върху нея, за да се променя.

6

  1. Да очакваме ли от теб пролет „На горния рафт“? 

Разбира се! Очаквайте експлозия от цветове на масата ми!

Заредени с прекрасни нови колекции и страхотно настроение, ще ви очакваме на 13 и 14 април 2024 година в Централен военен клуб, София, бул. „Цар Освободител“ 7 от 10 до 19.30 ч.!

Ще имате възможност да поздравите талантливите творци и да пробвате бижута, докато откриете своето. Заповядайте!

Благодарим на отзивчивата Силвия от Her Startup, която стана наш партньор в отразяването на събитието!

her_start_up_logo_web

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*