На Горния рафт…ви представя Розантия Петкова!

na-gornia-raft-vi-predstavia-rozantia-petkovaПоследният автор, който нашия блог ще ви представи, е Розантия Петкова и нейните бижута с морско стъкло.

bazar-za-bijuta-aksesoari-rozantia-petkova

Любопитна, експериментираща, отдадена, през годините тя избираше различни посоки за своите търсения, но остава вярна на желанието, творбите й да са различни и перфектно изпълнени.

bazar-za-bijuta-aksesoari-rozantia-petkova-3

Ето какво сподели Розантия за читателите на блога ни:

„Не знам как започнах да изработвам бижута, но определено искам да продължа. В момента ми е интересно най-вече да оплитам морско стъкло с тел, защото всяко едно е различно и резултатът – непредвидим. Но харесвам и други техники и материали, изпитвам вълнение след всяко изработено от мен бижу, особено след като допреди няколко години не подозирах, че мога да правя това.

bazar-za-bijuta-aksesoari-rozantia-petkova-1

Имам блог – bairozan’s blog, в който споделям творенията и вдъхновенията си и какво откъде съм научила, защото искам и други като мен да преоткрият себе си. Вече имам и собствена марка – RozantiQ Jewelry, която ще представя на арт-базара „На горния рафт“.

bazar-za-bijuta-aksesoari-rozantia-petkova-2

Розантия ни накара да си спомним за романтичните морски дни и топли галещи плажове, но и с трепет да очакваме базара, тази събота и неделя! Надяваме се,  той да очертае есенните тенденции при бижутата и аксесоарите и да прекарате, заедно с нас, страхотно!

Благодарим на отзивчивите екипи на Peika.bg и TaxiMe, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!

peika_bg       TaxiMe_logo_front_stroke (1) (1)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*