Големите победители в Градски шик 2013!

Бижутата на полуфиналистите от четирите категории на Градски шик намериха своето звездно местенце във вдъхновяващата атмосфера на Галерия Punto Art Bazaar!На 22 юни открихме изложбата, която ще продължи до края на месец юни. През горещия съботен ден се проведе журирането на моделите и отличаването на най-оригиналните!

Председател Атанас Константинов и членове Силвана Василева, Сърджан Кръстевски, Владислава Предова и Петър Арбов, макар и трудно, направиха своя избор.

         

Финалистите на конкурса на Marabu.bg за 2013 излъчват огромна доза градски шик, имат модерна визия и се отличават с авторски стил и прецизна изработка. Наградите в размер на 100 лева са ваучери за покупка на продукти по избор от най-големия онлайн магазин за мъниста и аксесоари за бижута Marabu.bg. Честито!

С радост ви представяме и атрактивните бижута, заслужили големите награди:

1. Низане и тел – “Цветя”, Кристина Чуховска
2. Плетене, Бродерия и Сутаж – “Какаду”, Йоана Станева

   

3. Смоли, Глини и Стъкло – “Море”, Люси Маджарска

4. Be Creative – “Сбъднатост”, Добринка Станева

   

Надяваме се, че няма да пропуснете и награждаването на авторите им. Тържественото събитие ще се проведе на 28 юни! За тези, които искат да видят моделите в целия им блясък, нека посетят Галерия Punto Art Bazaar на улица Юрий Венелин №2 :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси. Запазете постоянна връзка.

2 Responses to Големите победители в Градски шик 2013!

  1. Моника Димчева says:

    Ще има ли отново такова събитие? Изглежда забавно и ме е яд, че съм го пропуснала миналата година.

    • marabu bg says:

      Всяка година организираме конкурс за ръчно изработени бижута. Стараем се темите да са интересни и предизвикателни. Надяваме се, че следващата година ще се включите :) Това е сайта на конкурса: http://contest.marabu.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*