Ден на отворените врати в Ателие Марабу – попитахте ни…

Направи бижу – подари усмивка: Ден на отворените врати в Ателие Марабу

Заедно с първите заявки за участие получихме по и-мейл и различни въпроси за предстоящия на 26-ти ноември ден на отворените врати в Ателие Марабу – единственото българско училище за дизайн и изработка на бижута. Вижте отговорите им тук, или ни попитайте лично на workshop@marabu.bg, ако не намирата информацията, от която се нуждаете!

Кога да дойда: На 26-ти ноември, в удобен за Вас час между 10 и 17 часа.

Къде да ви открия: Ателие Марабу, ж.к. Бокар 12С.

Как да стигна: С автобус номер 204 (спирката е на около 10 минути пеша); с трамвай номер 7 ( спирката е на 5 минути пеша); с кола (през уикенда има места за паркиране в района).

Трябва ли да нося нещо: Да! Добро настроение – задължително е!

Какво ще правим: Ще правим бижута, които ще бъдат продадени на благотворителния базар на Международния женски клуб, а набраните средства – дарени за проекти за подпомагане на деца и възрастни хора в неравностойно положение.

Как ще се случи: Ателие Марабу ще дари необходимите материали, а вие – час-два от времето и разбира се – труда си.

Какви бижута ще правим: Целта ни е да съберем колкото може повече средства, затова се ориентираме към бижута със себестойност до 10-15 лв, за да бъдат достъпни за всеки. Материалите и аксесоарите са разчетени за изработка на бижута с по-бързи техники, за да може да изработим колкото се може повече в рамките на деня.

От къде се получват материалите: Материалите ще бъдат подготвени предварително и ще Ви очакват на място. Осигурени са и необходимите инструменти за работа.

Не съм правила бижута до сега. Мога ли да се включва? Да! Екипът от преподаватели на единственото българско училище за дизайн и изработка на бижута Ателие Марабу ще бъде на разположение през целия ден и ще се включи в акцията.

Ще има ли място за всички? Учебната зала е с капацитет 12 работни места, които ще използваме на ротационен принцип. Докато чакате реда си, може да изпиете чаша ароматно кафе или чай и да разгледате интересни каталози и списания за бижута.

Искам да се включа! Какво да направя? Пишете ни на workshop@marabu.bg, за да Ви очакваме! Моля, упоменете приблизителното си време на пристигане и присъствие, например ‘ще дойда в 2 часа и ще стоя до края’ или ‘ще дойда още в 10, но ще мога да остана само за 1 час’.

Задължително ли трябва да се запиша по и-мейл? Препоръчително е, за да можем да организираме работния процес така, че всички желаещи да се включат в изработката на бижута.

Искам да се включа, но съм на работа/ в друг град. Има ли начин? Да! Можете да участвате като изпратите изработени от Вас бижута по пощата, или да ги донесете в удобно за Вас време. Свържете се с нас на workshop@marabu.bg за точен пощенски адрес, а и за да ни предоставите своите данни за контакт, които да бъдат вписани в специалния етикет на бижуто (осигурен от Ателие Марабу). Моля, имайте предвид, че изпратените бижута трябва да бъдат на стойност не повече от 10-15 лв. за да бъдат достъпни за всеки и да успеем да реализираме повече продажби на базара.

Харесал/а съм си нещо от marabu.bg, ще мога ли да си го купя? Не разполагаме с физически магазин, а само с офис и учебна зала, затова няма възможност да закупите мъниста и материали от каталога на marabu.bg на място. Ако направите поръчка през сайта до петък на обяд обаче, можете да получите поръчката си в Деня на отворените врати и да спестите разходите за доставка.

Не намирам отговор на въпроса си тук: Пишете ни на workshop@marabu.bg!

За да ни намерите по-лесно:

Очакваме ви!

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу, Любопитно. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*