Да благотворим заедно – Ден на отворените врати в Ателие Марабу!

11-11-2019-da-blagotvorim-zaedno-den-na-otvorenite-vrati-615И през 2019 година ще останем верни на традицията заедно да творим красота и да подаряваме усмивка. Каним всички със сръчни ръце и щедри сърца на 21-ви ноември от 13 до 19 часа, да се включат в нашия Ден на отворените врати, за да изработим заедно бижута за благотворителна кауза. Това събитие провеждаме от 2011 година, участниците в него са стотици, а събраната през годините сума приближава 4000 лева.

Нашият онлайн магазин marabu.bg ще осигури всички необходими материали и инструменти за работа по време на работилницата. Всеки, който би искал да дари труда си и час-два от времето си е добре дошъл. Всички бижута, изработени в Деня на отворените врати, ще бъдат изложени за продажба на традиционния Коледен благотворителен базар, организиран от Международния дамски клуб, който ще се проведе на 1-ви декември в ИнтерЕкспо Център София.

696

По време на базара ще можете да разгледате щандовете на различни страни по света, да опитате традиционни храни и напитки и да закупите сувенири, бижута, аксесоари, предмети за бита и други. Бижутата, които ще изработим заедно, ще бъдат изложени на щанда на България (на всяко бижу ще бъде поставен етикет с име и координати на автора), а средствата, набрани от продажбата им, на 100% ще бъдат дарени и използвани за благотворителни проекти на Международния женски клуб.

Този ден на отворените врати е и фантастична възможност да ни посетите, да видите нашето студио и да ни опознаете. Може това да е вашият шанс да откриете ново хоби и да разберете, че това е вашият начин за релакс :)

Picture-113

Още веднъж най- важните въпроси, които ще възникнат :)

  • Кога да дойда: На 21- ви ноември, в удобен за Вас час между 13 и 19 часа.
  • Къде да ви открия: Ателие Марабу, ул.“Иван Денкоглу“ №28
  • Трябва ли да нося нещо: Да! Добро настроение – задължително е!
  • Не съм правила бижута до сега. Мога ли да се включва? Да! Екипът от преподаватели на единственото българско училище за дизайн и изработка на бижута Ателие Марабу ще бъде на разположение и ще се включи в акцията.
  • Ще има ли място за всички? Учебната зала е с капацитет 9 работни места, които ще използваме на ротационен принцип. Докато чакате реда си, може да изпиете чаша ароматно кафе или чай, да разгледате интересни каталози и списания за бижута и да получите информация за нашите уроци.
  • Искам да се включа, но съм на работа/в друг град. Има ли начин? Да! Можете да участвате като изпратите изработени от Вас бижута с куриер или да ги донесете в удобно за Вас време. Свържете се с нас на workshop@marabu.bg за точен пощенски адрес, а и за да ни предоставите своите данни за контакт, които да бъдат вписани в специалния етикет на бижуто (осигурен от Ателие Марабу).
  • Харесал/а съм си нещо от marabu.bg, ще мога ли да си го купя? Не разполагаме с физически магазин, а само с офис и учебна зала, но ако направите поръчка през сайта, можете да получите поръчката си в Деня на отворените врати и да спестите разходите за доставка.

482272-PGND4A-629

Входът е за всички мотивирани и вдъхновени.

За всякакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас на 0887663363.

Надяваме се да ви видим на нашия Ден на отворените врати на 21 ноември!

При нас ли сте? :)

*С цел по-добра организация е необходимо да заявите предварително присъствие на имейл: marabu@marabu.bg или чрез формуляра тук: http://ateliemarabu.com/page.php?id=14. Посочете името си и уточнете колко човека и в какъв час ще дойдете. 

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*