Коледни вълшебства с CREO Jewelry и Зорница Златева!

predstaviyane-koleda-2023-900x603

Улисани в подготовка, забързани да отметнем всичко в списъка, понякога, пропускаме да се насладим на най-уютния месец в годината. Днес ще поспрем, за да споделим малко повече за цветовете на празника и дълбокото значение и символика, които носи всеки един от тях. Малко необичайно, но ще започнем със синия цвят.

По традиция синьото се свързва с морето и небето,  може да е хоризонта или студ и сдържаност. Този цвят символизира добрина, честност и добродетел, светлосиният цвят означава подем и вяра, а тъмносиният дава спокойствие, твърдост, решителност и внася в човека истината. Не е случаен фактът, че присъства в празничната украса, в картичките, в дома.

1

В този ред на мисли, ще отворим с трепет пожеланието на едно момиче, което е влюбено в цветовете и умее да ги комбинира по невероятен начин – Зорница Златева и CREO Jewelry!

„Коледа за мен е послание, което всяка година ме подсеща да обичам и прощавам повече. Нека всеки от Вас посрещне празниците със спокойствие и мир в душата. С благодарност за всичко хубаво, което ни се случва. Забързани в ежедневието, често забравяме да се радваме и на простичките неща.

Бъдете здрави и заобиколени от любими хора, възможно най-дълго!

А аз ще Ви очаквам с частица блясък на 2-3 декември в Централен дом на архитекта, София, ул. „Кракра“ 11.”

2

Заповядайте „На горния рафт“, за да срещнете най-добрите автори на ръчно правени бижута :)

До скоро!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*