Коледни вълшебства с Petya’s jewelry и Петя Миланска!

predstaviyane-koleda-2023-900x603

Приятели, пред прага сме на едни от най-светлите християнски празници. В очакване на Рождество Христово, започваме да се чувстваме по-различно. Защото това е празник на семейството, времето, в което се обръщаме към близките си и им даряваме обичта си. Когато носим частица от духа на Коледа в сърцето си, той оживява. Рождество е празник на добрите дела, на споделената радост, на подадената ръка, дарената усмивка и щастие. Коледа е да си припомним кои сме и кои са важните неща в живота ни. Коледа е вяра!

И тази година, заедно с най добрите творци на ръчно изработени бижута и аксесоари ви каним на празничното издание На горния рафт !

В очакване на нашата среща на 2 и 3 декември 2023 година, отваряме коледните картички на авторите и отправяме техните сърдечни пожелания към вас.

Започваме с Петя Миланска и нейните очарователни бижута Petya’s jewelry.

„Най-сърдечни пожелания за щедри, топли и благословени коледни дни, пълни с обич и споделеност, заредени с мечти и светло очакване!”

2

„Какво е Коледа? Това е нежността на отминалите дни, стойността на настоящето и очакванията на бъдещето” – Агнес Фаро

1

За топла и вълнуваща среща, заповядайте в Централен дом на архитекта, София, ул. „Кракра“ 11 на 2 и 3 декември 2023 година!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*