Marabu.bg навършва 11 години! Открий 11-те торти и спечели…

Blog_21_w05-chestiti-rojden-den-igra-1-615

Приятели! На 1 февруари навършваме цели 11 години! Благодарим ви, че сме заедно повече от десетилетие. Благодарим ви за доверието и подкрепата. Вашите търсения, въпроси и желания са нещото, което ни движи напред и ни носи истинско удоволетворение. По този повод сме ви подготвили цели 11 дни с различни празнични отстъпки! И все пак, на къде без торта? За да бъде още по-вълнуващо, ще почерпим с 11 виртуални вкусотии, а трима от вас ще имат шанса да спечелят ваучер за пазаруване от marabu.bg на стойност 10 лева.

Продължи четенето, за да разбереш условията на играта…

  •  Отвори нашия онлайн магазин за мъниста marabu.bg;
  •  Следните 11 тортички ще са заместили продуктовите снимки на 11 различни продукта от различни категории в сайта. Трябва да откриете всички, за да можете да се включите в играта. Звучи трудно, но всъщност не е – необходимо е да разглеждате подред, а и самите тортички ще се забелязват лесно. :)

  • Срок за участие – до 7-ми февруари, включително;
  • Верните отговори можете да ни изпращате на имейл marabu@marabu.bg или в съобщение в страницата ни във фейсбук тук. Събирайте отделните снимки и ги прикачете или просто копирайте имената на продуктите. :)
  • На 8-ми февруари, с жребий ще изтеглим тримата печеливши, които ще се сдобият с ваучер за пазаруване в marabu.bg на стойност 10 лева.

???? Освен играта, цели 11 дни в нашия сайт ще бъде празнично! Всички продукти ще бъдат с отстъпка от 11%. Освен това, ще добавим и изкушаващи допълнителни отстъпки на нашите най-продавани мъниста! ????

???? Следете ни в категория Промоции.

????  С нетърпение очакваме отговорите ви! Следете ни във фейсбук страницата ни, ще публикуваме и насочващи вниманието ви подсказки :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу, Предизвикателства и конкурси. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*