„На горния рафт“: Палитри, албуми, вдъхновения и Fleur de fil handmade jewelry!

na-gornia-raft-predstavia

Светът е по-красив, когато си влюбен! …Особено, когато любовта ни е точно толкова силна, колкото тази към ръчно правените бижута! :) Приятели, с нетърпение даваме старт на поредицата „Палитри, албуми, вдъхновения…“, с която ще представим виртуално за вас участниците в наближаващото есенно издание на единствения в България специализиран базар за ръчно изработени бижута. „На горния рафт“ ще се случи на 7 и 8 октомври в Дом на архитекта на ул. Кракра 11, а първият автор, който ще ви представим днес, е Гергана Григорова с нейните деликатни, впечатляващи и много женствени бижута Fleur de fil handmade jewelry. Вижте нейната интересна история малко по-нататък…

Fleur de fil handmade jewelry е марка бижута, която създадохме преди повече от 10 години. С времето променяхме цветове, форми, дизайн, но останахме верни на концепцията си и продължаваме нашата мисия да пресъздаваме красотата на природата.

na-gornia-raft-predstavia-3

Стремим се към съвършенство в изработката си, преплитайки нежни детайли, фини нишки тел и богата палитра от цветове. Когато хората се спират пред нашия щанд, често ни питат дали работим с лупа или пинсети – отговорът е не, всеки елемент е изработен от ръцете ни и душата ни и е вплетен старателно в крайния продукт.

na-gornia-raft-predstavia-2

Желанието ни е, когато някой притежава частица от нашето творчество, да осъзнае, че притежава едно малко, уникално съкровище, което е изработено индивидуално и носи красота и чар на притежателя си.

na-gornia-raft-predstavia-1

Работим предимно със сребърна тел, но понякога моделът ни подсказва своята индивидуалност и използваме различна медна тел с цветни покрития или позлата, като използваме висококачествени материали без съдържание на алергенни метали. Като завършек на всяко бижу, използваме кристални смоли за бижута, които придават блясък и здравина.

na-gornia-raft-predstavia-4

Нашите бижута са нежни и деликатни, но не остават незабележими. Те са прекрасно допълнение, както към ежедневен стил, така и към тоалет за специален повод. Ръководим се от сезоните и представяме тематична палитра от цветове и форми, които да са в унисон с времето и природата, която ни дава богата възможност да развихрим въображението си във всяка нова колекция.

na-gornia-raft-predstavia-5

Макар вече да имаме богат опит в творчеството си, продължаваме да се учим и надграждаме уменията си, за да представим все по-креативни и интересни бижута.“

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*