Летен стайлинг: пет съвета как да носите бижута през лятото!

Blog_23_w34-leten-stailing-pet-saveta-kak-da-nosite-bijuta-prez-lyato-615

Лято е, време за почивка, пътуване, ваканция на море… Каквото и да изберете, вероятността да се колебаете какво да облечете е голяма. А ако обичате да добавяте бижута, за да оформите своя перфектен стил, ето няколко съвета как да ги носите и да се грижите за тях през лятото.

  1. През лятото не носете много на брой бижута.

Има време и място да покажете своите бижута, но лятото не е времето за това :). Високите температури, лепкавата жега, парти край басейна и планове за пътуване… Нашият съвет е да носите по-малко бижута. Все пак не е добър вариант да се опитвате да измъкнете от подутите си пръсти масивни пръстени. Деликатните минималистични бижута винаги изглеждат добре, затова, през лятото са незаменими, а най-простите неща често са и най-красивите.

1

  1. Инвестирайте в качество.

Да купувате бижута, изработени от качествени материали, винаги трябва да бъде ваш приоритет. Евтините бижута не само ще се лющят и избледняват от горещината, но е вероятно и да раздразнят кожата ви. Не е задължително качествените бижута да са скъпи: среброто е достъпно, а бижутата със златно покритие изглеждат и се носят като масивно злато. Обърнете внимание на материалите, от които са направени вашите бижута и вашата кожа (и стил) ще ви благодарят за това.

3

  1. Избягвайте наслагването на бижута.

През лятото се изпотяваме, пръстите ни се подуват в жегата. Ако обичате да носите по няколко пръстена, просто ги заменете с един по-голям. През този сезон сме склонни да докосваме кожата и дрехите си много повече, което означава, че е по-вероятно да закачим бижутата си върху косата и дрехите. Ако имате желание да носите няколко колиета, то използвайте тези с многоредова закопчалка, за да ги предпазите от оплитане.

4

  1. Стремете се към решения, които няма да създават проблеми.

Целта на стила за лятото е да изглеждате и да се чувствате добре с минимални усилия. Когато става въпрос за бижута, стремете се към лекота. Носете косата си вдигната, открийте лицето и раменете, това е перфектната възможност да носите красиви малки обеци. Поддържайте стила си без усилие и ще бъде лесно да се чувствате удобно през лятото.

5

  1. Научете се да се грижите за бижутата си.

Има безброй начини да съсипете бижутата си, без дори да го осъзнавате. Лесно е колиетата да се закачат за дрехите, обеците да се изгубят, а пръстените да се обезцветят, ако забравите да ги свалите по време на домакинска работа. Сваляйте бижутата преди тренировка, душ и сън. Избягвайте контакт с влага, вода и парфюм. Научете се да се грижите за бижутата си правилно и ще избегнете сълзите това лято.

2

Източник на текста:
https://www.ohmyclumsyheart.com/blogs/journal/summer-styling-5-tips-for-wearing-jewellery-in-summer

Снимки: Pinterest

Сподели:
Тази статия е публикувана в Любопитно. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*