„На горния рафт“: Палитри, албуми, вдъхновения и Azarin handmade jewelry!

na-gornia-raft-predstavia

Продължаваме да представяме талантливите автори на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“. Вдъхновени от преживяванията, от думите и емоциите, които владеят творческите им души, водени от желанието си да експериментират и да не си поставят граници, те създават бижута, които впечатляват, вдъхновяват, бижута, които пресъздават вашите мечти.

Днес ни предстои среща с Евгения Андреевска и Azarin handmade jewelry!

na-gornia-raft-predstavia-4

„В света, в който бих искала да живея, съм Азарин и под това име създавам своите бижута. В останалата част от времето на реалния свят съм Евгения Андреевска и имам не по-малко интересна работа.

na-gornia-raft-predstavia-6

Изработването на бижута за мен е фантазия без граници, вдъхновена от красотата на естествените минерали и материали и опитите за комбиниране на различни техники и елементи.

na-gornia-raft-predstavia-1

na-gornia-raft-predstavia-7

Акцентът обаче винаги са минералите, силата и значението, което те носят. С тяхна помощ, всяко бижу се превръща в послание, а всеки притежател може да открие своята история в него.

na-gornia-raft-predstavia-2

И така…, в есенната колекция на Azarin handmade jewelry се надявам да откриете нови и различни попълнения за Вашия ГОРЕН РАФТ.„

na-gornia-raft-predstavia-3

Нека заедно кажем „здравей“ на есента, нека приветстваме нейните меки, пастелни нюанси, нека комбинираме модерното, съвременното, готиното, нека добавим стил и заложим на ръчната изработка!

Очакваме ви на 7 и 8 октомври 2023 година в Централен дом на архитекта, София, ул.“Кракра“11. До скоро :)

na-gornia-raft-predstavia-5

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*