„На горния рафт“: Палитри, албуми, вдъхновения и CREO!

na-gornia-raft-predstavia-640.8

С нетърпение очакваме нашата есенна среща „На горния рафт„, а това, което ни зарежда, вдъхновява и ни прави още по-нетърпеливи е представянето на всеки един от авторите :) Въпреки че познаваме творчеството им, знаем, че винаги има приятни изненади… Следващият творец идва от Велико Търново, нейният материал е полимерната глина, изградила е свой стил и се подготвя за среща с вас в началото на октомври – Зорница Златева и Creo!

„Здравейте, прекрасни хора :)!

За тези от вас, които не ме познават, казвам се Зорница и стоя зад марката за ръчно изработени бижута CREO.

na-gornia-raft-predstavia-640-7

Страшно щастлива съм и благодарна, че за пореден път ще бъда част от есенното издание „На горния рафт“.

За първи път след две години отсъствие, зад щанда ще присъствам лично и с нетърпение очаквам срещата с всички вас, с които доскоро, връзката ни беше само онлайн.

na-gornia-raft-predstavia-640-4

Какво мога да кажа за CREO? На бял свят е от няколко години. Тепърва започвам да влагам сто процента от времето си в марката. Надявам се скоро резултатът да е на лице и най-накрая да превърна изработката на бижута в „постоянна“ работа.

CREO е начинът, по който изразявам себе си и творческите си хрумвания. Всичко, което ме вдъхновява по някакъв начин, намира облик чрез работата ми и се материализира в бижутата.

na-gornia-raft-predstavia-640-2

Именно затова и избрах името CREO. Идва от латински и означава творя, създавам.

Всеки, който ме познава, знае, че това е нещото, което ме определя изцяло.

Не минава ден от живота ми без творчество. Било то рисуване, моделиране или изработка на бижута.

na-gornia-raft-predstavia-640-3

Надявам се, никога да не губя тази жажда за създаване и любовта си към полимерната глина. Не мога да си представя да правя бижута от друг материал. Обожавам гъвкавостта и. Колко многолика и универсална е. Настоящата ми страст е имитацията на естествени камъни. Подготвих доста обеци в тази тема – в страхотни полупрозрачни цветове.

na-gornia-raft-predstavia-640-1

Ще видите и обеци в множество цветни ивици от серията „Stripes“, която се превърна в моя запазена марка. Смятам скоро да усъвършенствам тази серия и да ви изненадам с нови комбинации от цветове. Както всяка есен и тази съм подготвила бижута в „Акварелна“ техника, защото знам, че са любими на много от вас!

na-gornia-raft-predstavia-640-6

na-gornia-raft-predstavia-640-5

Очаквам ви !“

При нас вашето въображение ще срещне своите бижута!

Заповядайте на 7 и 8  октомври 2023 година в Централен дом на архитекта, ул. „Кракра“11, за да празнуваме заедно красотата, радостта от живота и да помечтаем!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*