„На горния рафт“ представя ROSE DIVINE !

na-gornia-raft-predstavia-rose-divine

Да поднасяме приятни изненади „На горния рафт“ е традиция :). Щастливи сме, част от осмото издание на нашето събитие да бъде екип, утвърдил се в производството на розово масло. Прилагайки високи стандарти и много любов в работата си, те радват с висококачествени продукти и комплексен подход.

Запознайте се с ROSE DIVINE!

„ROSE DIVINE е семейна компания с традиции в производството на розово масло и розова вода. Благодарение на уникалната природа и климат на Българската розова долина, продуктите ни са с чист и натурален произход.

na-gornia-raft-predstavia-rose-divine-3

Нашата философия е да работим за здравословен начин на живот, използвайки лечебните свойства на билките и растенията.

В Rose Divine комбинираме съхранените във времето традиции за производство на етерични масла и флорални води със съвремените технологии, представяйки продуктите по нов модерен начин – лесни за употреба в ежедневието.

na-gornia-raft-predstavia-rose-divine-2

Ние обхващаме и контролираме всички процеси по пътя на създаване на крайния продукт. От грижата за нашите собствени насаждения, внимателното бране на цветчетата до момента, в който държите в ръцете си натурален и уникален продукт ROSE DIVINE.“

na-gornia-raft-predstavia-rose-divine-4

А специално за На горния рафт, те са подготвили пракрасна изненада. В първия ден от изложението (2 Октомври), от 15:00 до 17:00 часа, на техния щанд ще можете да се срещнете с Христина Христова от Aromamedica / Аромамедика, която ще бъде насреща да отговори на всички ваши въпроси, свързани с етеричните масла и да изкаже своя професионален съвет.

Тя е дипломиран клиничен ароматерапевт, член на Международната федерация на професионалните ароматерапевти, с повече от 15 години опит в областта на етеричните масла. Завършила е The Institute of Traditional Herbal Medicine and Aromatherapy (ITHMA) в Лондон.

И така, с всеки изминал ден тръпката става все по-голяма! Остават броени часове до базара! Ще ви очакваме с радост! Заповядайте :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*