„На горния рафт“ разговаря с Беата Борисова и Накит!

na-gornia-raft-predstavia-nakit-ot-beata

Следва отново автор, който ще бъде за пъри път част от базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“. Нейната страст са дребните стъклени мъниста, има си любими цветове, комбинира ги успешно и влага неизчерпаема енергия в това, което създава. Представяме ви Беата Борисова и марката бижута НАКИТ! Тя избра да отговори на въпросите ни, оформяйки кратък текст :) Ето какво сподели с нас:

„Здравейте, аз съм Беата, а това е моят творчески свят, където не признавам граници!

Моят вдъхновител е ТЯ – Жената,

нежна, но и непреклонна,

борбена, но уязвима

силна, но ранима.

Това е Накит от Беата

na-gornia-raft-predstavia-nakit-ot-beata-3

Като дете мечтаех за вечно лято! Много ме привличаше музиката, спорта и честите разходки с мама сред природата.

В работата ми по НАКИТ най-силно се стремя, моделите да са обвързани помежду си, да държат една линия и да са съобразени с начина на живот на една градска дама. Дама, която често има забързано ежедневие, но обожава да бяга от сивото и скучното и да се потапя в света на пътешествията, разкоша и безвремето.

na-gornia-raft-predstavia-nakit-ot-beata-2

Бих определила себе си като self-motivated. Не знам къде точно е моят източник на мотивация, но знам, че е в мен и успявам да заразявам и другите с това мое качество.

Един от любимите моменти от участията ми е срещата с публиката – обратната връзка, която получавам от тях директно и искрено.

na-gornia-raft-predstavia-nakit-ot-beata-4

Имам и един любим момент от базар или може би по-скоро клиент. Не помня лицето му, но помня излъчването на този млад и симпатичен мъж, който дойде и каза, че не знае, какво прави и търси, но знае, че жените обичат решителни мъже. Затова беше твърдо решен да купи и подарък-изненада за съпругата си, без конкретен повод, просто, за да и напомни колко много я цени. И именно в тези моменти се чувствам най-щастлива и успешна, когато моите бижута провокират реакция и спонтанна емоция у другите.

na-gornia-raft-predstavia-nakit-ot-beata-5

Така се надявам да бъде и на предстоящото участие в На горния рафт – изненадващо и вълнуващо!“

Толкова много заряд, настроение и очакване носят разказите на творците. Нетърпеливи сме за нашата среща. Очакваме ви на 2 и 3 октомври 2021 г. на едно отлично място за разходка – градината зад Националната библиотека!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*