„На горния рафт” разговаря с Виктория Керемидова и L I Y S!

na-gornia-raft-predstavia-l-i-y-s (2)

Следващата ни среща е с нов за „На горния рафт“ автор. Днес ви представяме Виктория Керемидова и бижутата с марка L I Y S. В нежните и цветни бижута са вложени много емоция, енергия и желание да подчини смолата на своето желание за постигане на съвършенство…

  1. Представете се.

Привет! Казвам се Виктория Керемидова. Старая се да не обвързвам себе си като личност с бижутата, понеже не искам отношението, мнението и енергията, което хората изпитват към мен да се пренася към бижутата и това, което правя. Ако все пак някой иска да знае повече за мен – ще се радвам да се запознаем на базара :)

  1. Как се роди Вашата марка за бижута и къде намирате вдъхновение?

Цялостната концепция и идея дойдоха напълно последователно и естествено. Досега не е било основна цел да се занимавам с бижута, нещата просто се случиха. Обожавам цвеята и по-нежните и различни бижута. Комбинирането им беше перфектният начин да съчетая двете в едно. Намирам вдъхновение навсякъде, старая се да виждам красивото и да му се радвам.

na-gornia-raft-predstavia-l-i-y-s-3

  1. Какви бяха детските Ви мечти? Предполагали ли сте, че някога ще се занимавате с изработка на бижута?

Никога в детските си мечти (или в съзнателния си живот) не съм мислила, че ще се занимавам с изработка на бижута. Изкуството и това да творя винаги са ме „теглели“ към себе си, но не съм си представяла,че ще се занимавам сериозно. За известно време, исках да имам магазин за цветя и да правя различни комбинации и интересни творения с тях. Сега правя точно това, но по съвсем друг начин (ако това се брои, може да се каже, че съм имала някаква насока).

na-gornia-raft-predstavia-l-i-y-s-5

  1. Изграждайки колекция се водиш от това, което харесваш или следваш тенденции?

Старая се да смесвам това, което ми харесва и смятам, че е подходящо за сезона с информацията, която получавам като обратна връзка от хората, които вече са ми се доверили. Тенденциите остават на един по-заден план.

  1. Какво те мотивира?

Обратната връзка е страшно голям мотиватор за мен, чувството да зарадваш някого с нещо, което си изработил изцяло е неповторимо. Също така и идеята, че оставям след себе си нещо физическо, което поражда щастие. Това е малка част от нещата, които ме мотивират, но е директно свързана с бранда.

na-gornia-raft-predstavia-l-i-y-s-4

  1. Какво ти дава участието в базари?

Това ще е едва вторият ми базар, но смятам, че те са страхотни! Дават огромната възможност да се запознаеш с хората от другата страна, да изградиш връзка и да видиш реакцията им директно, което е прекрасно усещане :).

  1. Разкажете ни за интересна случка от Ваше участие?

Очаквам да имам много такива за разказване след участието ми в „На горния рафт“.

  1. Какво промени в теб правенето на бижута?

Определено ме направи много по-търпелива. И чрез процеса на изработка, който отнема дни, /за съжаление не можеш да видиш готовото си творение веднага, но пък виждаш как се създава слой по слой/ и чрез работата с много и различни хора, които имат специфични изисквания, предпочитания и начин на комуникация.

na-gornia-raft-predstavia-l-i-y-s-2

  1. Какво е за теб успеха? Чувстваш ли се „успешен“ автор на бижута?

За мен успеха е много субективно понятие. Смятам, че имам още мноого да уча и правя, за да се считам за напълно „успешен“ автор на бижута, но в момента предпочитам да се радвам на малките победи :)

  1. Какво да очакваме от теб „На горния рафт“?

Може да очаквате много и различни неща. Ще се постарая да има за всеки по нещо. Със сигурност ще донеса пролетта със себе си, но ще има и есенно настроение, запечатано в бижутата ми.

Нямаме търпение за това различно и изпъстрено с емоции и красиви бижута есенно издание На горния рафт! Заповядайте – 2 и 3 октомври, градината зад Библиотеката!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*