На горния рафт ви среща с Гергана Богданова!

na-gornia-raft-predstavia-fleur-de-fil-5

За поредна година част от базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт” е Гергана Богданова. Работата и е прецизна, а резултатът – фини, нежни и изключително ефектни бижута. В очакване на срещата с вас, ето какво сподели тя:

  1. Представи се :)

Казвам се Гергана Богданова. Автор съм на бижута с бранд Fleur de fil-handmade jewelry. Занимавам се с това творчество повече от десет години, в началото беше просто хоби, но сега е част от моя живот. Обичам това, което правя и се надявам да проличава и в работата ми.

na-gornia-raft-predstavia-fleur-de-fil-2

  1. Кой е изборът, променил живота ти?

Изборът, който промени живота ми? – много трудно е да определя конкретен, тъй като всяко сериозно решение, води след себе си промяна, но ако трябва да посоча един, това е, че избрах да бъда родител. Майчинството ме промени много, даде ми нежност, деликатност и ме научи на търпение, нещо, с което не можех да се похваля преди. Гордея се с децата си и благодаря на съдбата, че ми позволи да ги имам.

na-gornia-raft-predstavia-fleur-de-fil-3

  1. На какво те научи изминалата година?

Това беше сложна, трудна и бих казала година на изграждане. Време, в което си зададох купища въпроси, ще се справя ли, ще имам ли готовност да се приспособя в друга професионална сфера, кое е най-важното за мен в живота ми, кои са нещата, с които мога да се разделя… Наложи се да живея един съвсем различен живот, но прекрасен. Открих, че щастието наистина е в малките неща, в семенцата, които покълват, в цветята, които ти дават цялата си красота…. Не беше лесна година, но за мен лично беше много градивна.

na-gornia-raft-predstavia-fleur-de-fil-4

  1. Предстои базар. Как развиваш идеята си от вдъхновение до пълна колекция? Кое в работата ти доставя удоволствие и кое правиш с нежелание? Как разпределяш времето си?

Очаквам с нетърпение базара, въпреки несигурността, в момента, покрай пандемията. Аз лично доста ограничих участията си през изминалата година, но пролетта за мен е любим сезон и е много свързан с творчеството ми.

na-gornia-raft-predstavia-fleur-de-fil-1

  1. Какво ще сложиш „На горния рафт“ тази година?

Това, което ще представя, е пролетта в целия й блясък. Ще се опитам да пресъздам цветовете на пролетта в моята колекция. До тогава – работа, творческо вдъхновение и трепетно очакване за срещата с вас!

na-gornia-raft-predstavia-fleur-de-fil

Предстоят ни незабравими срещи, с талантливи творци и красиви бижута. Заповядайте, за да откриете вашето :) Заповядайте на 17 и 18 април 2021 година в градината зад Националната библиотека!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*